Portal 072info

Finale šoua „Zvezde Granda“ ipak neće biti u Sarajevu

Od početka ovogodišnje sezone šoua „Zvezde Granda“ šuškalo se da bi se finalna večer trebala održati u Sarajevu.

 

– U odluku da finale “Zvezde Granda” bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 %. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još uvijek nismo sigurni u datum, budući da se ramazan obilježava od 6. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, ekskluzivno otkrit ću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na stadionu Koševo – svojevremeno je izjavio Popović.

No, ponukan euforijom Sarajlija na koncertu Marije Šerifović u prepunoj olimpijskoj dvorani „Zetra“ Popović, kada je izašao na scenu da pozdravi Sarajlije kazao da će finale biti u našoj prijestolnici, a dobio je ogromne ovacije publike. Bosanci i Hercegovci radost nisu krili pa su Sašinu odluku podržali gromoglasnim aplauzom.

No, kako saznajemo od toga nema ništa. Direktor „Grand produkcije“ promijenio je odluku pa bi se finalna večer trebala održati na „Tašmajdanu“.

Ne znamo zašto je došlo do promjene odluke, no evidentno je, iako ih je bilo dosta, da bh. takmičari kako se bliži finale sve više i više napuštaju takmičenje.

expressmag.ba

Podijelite članak