Portal 072info

FINALE VALENTINO ZVIJEZDA: U zeničkoj “Areni” gostuju Šaban, Šako, Maya, Jala & Buba Corelli…

Gradska arena u Zenici bit će domaćin finalne večeri popularnog takmičenja “Valentinovo Zvijezde”, koje će se održati 2. jula.

Prema najavi organizatora, brojne posjetioce u zeničkoj “Areni” očekuje bogat muzički program koji će upotpuniti poznate ličnosti s estrade poput Šabana Šaulica, Šake Polumente, Maje Berović, Mirze Šuta, Jale & Buba Corellija i mnogih drugih imena sa estrade.

Organizatori su se odlučili finale popularnog takmičenja održati upravo u Zenici jer je, kako su kazali, lijep grad i ima fantastično gostoprimstvo.

Direktor produkcije Valentino Records, Zoran Brkić, najavio je da će pored već potvrđenih zvijezda s estrade pred publikom u “Areni” nastupiti još nekoliko imena koja će biti objavljena do početka jula.

Podsjetimo, produkcija je održala audicije u jedanaest bh. gradova, gdje se predstavilo više od 1.100 takmičara dok je njih 646 nastupilo u emisijama.

Ističu da nisu očekivali ogromnu podršku takmičara, budući da je ovo prva godina kako realiziraju ovo muzičko takmičenje. Međutim, broj prijavljenih takmičara najbolje govori da su realizaciji ovog respektabilnog takmičenja pristupili profesionalno i mogu parirati onima u regionu.

Polufinale ovog takmičenja održat će se 25. juna u Goraždu, nakon čega predstoji spektakularno finale u Zenici.

Kako je najavio popularni voditelj DJ Deny, u Zenici spremaju scenografiju kakva se do sada nije vidjela kako u BiH tako ni u regionu.

– Potrudili smo se dapreko 350 rasvjetnih tijela bude upravo u Zenici, vrhunsko ozvučenje ali i sve ostalo što zahtijeva veliki projekat poput “Valentino Zvijezda” – kaže DJ Deny.

Organizatori vjeruju da će publika u Zenici ali i okolnih gradova prepoznati domaći projekt, kandidate koji se bore za svoju karijeru, megazvijezde koji će biti gosti večeri te doći u “Arenu” i biti dio ovog jedinstvenog muzičkog spektakla.

Posebno je pohvalno što će organizatori dio novca donirati u humanitarne svrhe.

Vidimo se 2. jula, nedjelja, Gradska arena Zenica sa počekom u 21 sat!

Podijelite članak