FITNESS ELITE: Savremena oprema, profesionalno osoblje, veliki broj zadovoljnih članova (FOTO)

Sponzorisana objava
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon što je u Zenici sa radom počeo najmoderniji Fitness&areobic club Elite u ZDK i šire, uveli su sasvim novim pristup fitnesu i relaksaciji po ugledu na svjetske standarde. Zahvaljujući profesionalnom i stručnom osoblju, najmodernijoj opremi, adekvatnim i pristupačnim prostorijama, profesionalnim savjetima ovaj club broji veliki broj zadovoljnih članova koji svakodnevno uživaju trenirajući upravo u Areni Zenica gdje je Fitnes&areobic club Elite i smješten.

Veoma bitna informacija za sve one koji se još uvijek dvoume da konačno svoje slobodno vrijeme provedu u zdravom duhu jeste podatak kako Elite, bilo da ste profesionalni sportista ili pak početnik, nudi različite sadržaje i savjete vrhunskih instruktora.

U savremeno opremljenom centru smještenom u Areni Zenica na raspolaganju Vam je najkvalitetnija oprema, a pored nezaobilaznog fitnesa trenutno nude sljedeće sadržaje:

  • aerobic,
  • taebo,
  • jacuzzi,
  • masaže,
  • saune

Treninzi se odvijaju u čistom, lijepo uređenom prostoru u fitness studiju, sa mogućnosti korištenja svlačinoca i tuševa. Posebnost ovog objekta čini aerobic sala, koja je obložena mekim tatami podlogama, gdje treninge Tae Boo-a i aerobika čini sigurnim i podnošljivim. Također, u njihovom prostoru možete pronaći veliki asortiman suplemenata (hrane za sportiste), welness programe, te programe zdravog mršavljenja.

Posebno je važno da u zimskom periodu raspolažu sa podnim parnim grijanjem, što vježbanje i treninge čini ugodnijim. Dok u proljetnim i ljetnim uslovima čini svježim i ugodnijim sa punim kapacitetom kisika, koje obezbjeđuju izmjena ventilacije i klima uređaji.

U sklopu Fitnes studija nalazi se i wellness program, koji je oprmeljen sa saunom i jacuzzijem. Treninge u Elite klubu radite pod stručnim nadzorom visoko educiranih voditelja, sportista i zdravstvenog osoblja. Programe koje provode u okviru fitness cluba su strogo disciplinovani i tačno dozirani na osnovu mogućnosti i sposobnosti rekreativaca.

Upravo zahvaljujući svim navedenim kompetencijama, stručnom osoblju, svjetskim uslovima i maksimalnom zalaganju uposlenika prema svojim članovima, Fitness Elite postao je sinonim za fitnes u BiH!

Budite i Vi član Fitness-aerobic cluba “Elite”, posjetite ih u Gradskoj areni Zenica svaki dan od 08.00 do 23.00 sata ili ih kontaktirajte na broj telefona 061 813 184, a kako biste uvijek bili u toku sa svim dešavanjima pridružite im se na Facebook-u klikom OVDJE.

Kako to izgleda u Fitness&aerobic clubu Elite Zenica, pogledajte u fotogaleriji…

[flagallery gid=428]