Fondacija “Sanela Redžepagić” i kladionica “Sport Plus” zajedno u preveniranju tumora dojke

Budući da se tumor dojke, najčešće maligno oboljenje kod žena, uspješno liječi čak u 90 posto slučajeva ako se otkrije na vrijeme tijekom akcije nastojat će se potaknuti žene da se svakodnevno brinu o zdravlju i informirati na koji način mogu prevenirati bolest.

Fondacija “Sanela Redžepagić” organizator je akcije u sklopu koje će se promovirati publikacija “Prevencijom do zdravlja”, priopćili su organizatori.

Sportska kladionica “Sport Plus” već je dugi niz godina prijatelj ove Fondacije i redovito podržava manifestacije u borbi protiv raka dojke.

Naša kladionica već godinama prati i podržava rad ove Fondacije. Budući da kod nas u poduzeću radi preko devedest posto žena, a i ja sam jedna od njih, sigurna sam kako je podrška ovom vidu prevencije svojevrsni podsjetnik za sve naše djelatnice da redovito rade liječničke kontrole i obavljaju samopreglede dojki. Vjerujem kako je ovo jedan od pravih načina prevencije, ali i edukacije žena
, rekla nam je PR Sportske kladionice “Sport Plus” Danijela Dujo.

“Dan narcisa” naziv je akcije posvećene borbi protiv tumora dojke, kojoj se u subotu mogu pridružiti zainteresirani građani ispred sarajevske Katedrale…

Prethodni članakLjetno računanje vremena: U nedjelju pomjerite kazaljke sa 2 na 3 sata
Sljedeći članakHalid Bešlić u kulinarskom show Stol za 4 na TV OBN!