FOTO+VIDEO: Kowalski opravdao očekivanja Zeničana

FOTO: Benjamin Hazić
FOTO: Benjamin Hazić
FOTO: Benjamin Hazić
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Alexander Kowalski opravdao je očekivanja svih Zeničana koji su u Gradskoj areni Zenica uživali do ranih jutarnjih sati uživajući u zvucima elektronske muzike.

Floorovi koji su bili na raspolaganju organizatorima koncerta, muzičkoj agenciji Control Music, poštovaoci ove vrste muzike ispunili su do posljednjeg mjesta a prema impresijama Zeničana ističu kako ne pamte bolju atmosferu.

Pored Berlinskog kralja tehna na glavnoj sceni svoj nastup zabilježio je i Speedy, majstor techno muzike (funky criminimalz) te Feđa Knajdl, G. Edd i Davor B., dok je u VIP flooru za dobar provod prisutnih bio zadužen DJ Moome.

Organizatori koncerta u saradnji sa Energy Teamom zadovoljni su odzivom Zeničana na događaj koji je imao za cilj pokazati kako elektronska scena nije umrla i da je još popularna među građanima BiH a naročito u gradu Zenici u kome nismo česti svjedoci ovakvog događaja.

U priloženom videu Suada Baručije pogledajte djelić atmosfere, a prisjetimo se i fotografijama šta se sve događalo u Gradskoj areni Zenica, iako je pravi osjećaj mogao doživjeti isključivo onaj ko je  bio na licu mjesta.