GDJE JE NESTALA TANJA SAVIĆ?! Prijatelji i porodica u strahu za njeno zdravstveno stanje!

tanja 2 750x500 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačica Tanja Savić je sve pripremila za sinove, čak im je kupila i kućnog ljubimca, patuljastog zeca, ali i dalje nije krenula put Australije kako bi ih dovela u Srbiju.

A to ju je izgleda mnogo potreslo pa se povukla iz javnosti i, i kako kažu njeni prijatelji, nikome se ne javlja zbog čega su mnogi zabrinuti:

– Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju – rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, a kom se do sada uvijek javljala i odgovarala na poruke i pozive.

Zbog čega se Savićeva povukla u sebe, niko ne zna. Pjevačica je zatvorena u stanu u Smederevu odakle povremeno objavi poneki snimak.

Podsjećanja radi, Tanja već godinu dana vodi bitku sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je odveo sinove u Australiju, a pjevačica je sada dobila potvrdu od tamošnjeg suda da može da dođe po djecu kako bi ih odvela u Srbiju. Međutim, Dušan je sada uložio žalbu, a Savićeva će morati da sačeka i zbog situacije sa pandemijom korona virusa.