Gdje je nestao Mirza Šoljanin? Nekada velika muzička nada ušao u treći i brak i povukao se iz javnosti!

Screenshot 3 51
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pobjednik muzičkog takmičenja “Zvijezda možeš biti ti” 2011. Mirza Šoljanin doživio je vrtoglavi uspon, a onda kao da je “propao u zemlju”.

Ovaj tamnokosi ljepotan izuzetnih pjevačkih sposobnosti od samog pojavljivanja na takmičenju osvojio nas je svojim šarmom.

Nedugo nakon pobjede na svakom koraku čuli smo dobro poznate stihove njegovih hitova “Poljubi me” i “Ne mogu podnijeti to”, koji se i danas slušaju.

S hrvatskom divom Ninom Badrić snimio je duet “Duše su se srele”, nakon čega je njegova popularnost dodatno porasla.

No, Mirza kao da je odlučio da slava nije ono što želi. Svoj život, ali i glas, odlučio je držati daleko od javnosti. Povukao se s estrade, ali i s društvenih mreža, gdje njegovu fotografiju možemo vidjeti tek ponekad.

Pored muzičke karijere, nije tajna koliki je Mirza zavodnik. Tako je 2012. prvi put uplovio u bračne vode s Merimom Džeko, sestrom najpopularnijeg bh. nogometaša Edina Džeke.

Nakon što su se razišli, u javnost je procurila informacija da su imali “bračnu krizu” koju nisu mogli prebroditi. Oboje su krenuli dalje, a Mirza je tada ljubav pronašao pored lijepe Hane Terović, s kojom je dobio i prvo dijete – sina Isaka.

Ipak, ni ta romansa nije dugo trajala. Uz objašnjenje da im nije išlo, brak su okončali 2018. godine, a od tada pjevač sina viđa ponekad.

Da je Mirza odlučio iskoristiti treću sreću, dokazao je novom izabranicom s kojom se, navodno, i vjenčao u tajnosti.

S Bosankom Elidom Morić, koja živi u Švedskoj, Mirza je dobio drugo dijete, kćerkicu Saru.