George Michael u martu objavljuje novi album

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

George Michael

Slavni George Michael vraća se na scenu šestim solo ostvarenjem Symphonica koje će biti objavljeno 17. marta, prenosi Huffington Post.

Album uključuje Michaelove vlastite pjesme, ali i obrade poput hita Nine Simone My Baby Just Cares for Me. Uradak su producirali pjevač i višestruki dobitnik Grammyja Phil Ramone, koji je preminuo u martu prošle godine te koji je s Michaleom surađivao na njegovom albumu iz 1999. Songs from the Last Century.

Prvi službeni singl s pjevačeva novog ostvarenja Let Her Down Easy izaći će na isti dan kad i album, a spot za tu pjesmu režirao je Vaughan Arnell, piše The Guardian.

Uradak će biti dostupan kao CD izdanje sa 17 pjesama, ali i u standardnoj digitalnoj verziji s 14 pjesama te audio Blu-ray izdanju. Objavit će ga kuća Virgin EMI/Universal Music Group. Ne računajući kompilaciju Twenty Five, album Symphonica bit prvo Michaelovo izdanje još od 2004. kada je objavio ostvarenje Patience.

Posljednjih godina megazvijezdu popa pratile su nevolje. Među ostalim, 2011. borio se s teškom upalom pluća.

U prvoj polovici prošle godine bio je na dvomjesečnoj rehabilitaciji gdje se liječio od tjeskobe i ovisnosti o drogama, a potom se liječio i od ozljeda glave koje je zadobio u prometnoj nesreći.

Fena