Portal 072info

Gibonni na četiri zajednička koncerta sa Deep Purpleom

607_20140217141617_deep_purple_brazil_march_2009

Purple, legende hard rocka iz sedamdesetih, nastupit će 15. srpnja na parkiralištu iza dvorane Jazine u Zadru u sklopu Zadar rock festivala, a predizvođač bit će im hrvatska pop zvijezda Gibonni, najavili su danas organizatori iz Turističke zajednice grada Zadra i Agencije MH koncert.

Gibonni je na današnjem predstavljanju u zadarskom Arsenalu rekao da je ponosan što će biti dio tog koncerta, s obzirom na to da mu je prva pjesma koju je naučio svirati, kao i mnogima, bila “Smoke on the Water”.

“Ne mogu dočekati koncert, toliko sam uzbuđen. Bit će zapravo četiri naša zajednička koncerta, jedan od njih je u Zadru, a ostali su u Ljubljani, Genovi i austrijskom gradu Kufsteinu”, rekao je Gibonni.

Organizator iz agencije MH Koncert Boban Milunović rekao je da im je cilj da Zadar rock festival postane tradicionalan, u sklopu kojeg bi u Zadar dovodili velika imena svjetske glazbene scene.

“O kvaliteti Deep Purplea ne treba govoriti, ova koncertna događanja u ljetnoj sezoni u Zadru, postala su nešto što je prešlo granice uobičajenog”, rekao je direktor TZ grada Zadra Branko Ganzulić.

Nakon Zucchera, Jose Carrerasa, Lennyja Kravitza, Natalie Cole, Seala i Carlosa Santane, kao središnji koncertni događaj sezone u Zadru, ove godine će nastupiti Deep Purple.

Fena

Podijelite članak