Portal 072info

GLAMUROZNA PROSLAVA U BRENINOJ VILI: Pjevačica potrošila 100.000 eura da ugosti 50 odabranih zvanica

Folk pjevačica i suvlasnica “Grand produkcije” Lepa Brena pokazala je da je prava domaćica kada je u petak navečer spremila gala slavlje povodom potpisivanja ugovora sa TV Prva, na kojoj se od jeseni trebaju emitovati “Zvezde Granda”.

U Breninoj vili na Bežanijskoj kosi pred pedesetak zvanica, koje su činili voditelji i čelni ljudi ove dvije kompanije, direktor “Granda“ Saša Popović i direktor Prve Dragan Nenadović potpisali su ugovor.

Na glamoruznoj proslavi našli su se i Mlađan Dinkić, Kiki Lesandrić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, voditelji Ivana Zarić, Danijela Jankov, Sanja Kužet, Rada Manojlović, Goran Bregović, Šaban Šaulić i mnogi drugi.

Kako doznaje Alo!, domaćini Brena i njen suprug Boba Živojinović potrošili su oko 100.000 eura za ovaj ugođaj u dvorištu njihove kuće, gdje su sve stolice bile presvučene satenom, cvjetni aranžamani krasili svaki kutak, dok je na poseban način bio dekorisan bazen.

Nakon što su i zvanično uspostavili saradnju, nebom se prolomio vatromet i iznesena je ogromna torta sa logom novih partnera.

Inače, “Grand“ je ovu priliku iskoristio da potpiše i ugovor za dalju saradnju i sa Televizijom OBN.

doznajemo.com/cazin.net

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box