Portal 072info

Glavna glumica serije “Odmetnica“ ultimativna zvijezda u Kolumbiji

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kolumbijska glumica Ana Maria Estupinan, koju trenutačno gledate u seriji “Odmetnica“ na OBN-u, u sapunicama glumi od 4. godine i do sada je osvojila sve vrijedne nagrade za to.

Ana Maria je rođena u travnju 1992. godine i već sa 4. godine je glumila u TV reklamama i serijama, ali je zapaženiju ulogu odigrala u slavnoj sapunici “Amor Sincero“ gdje je igrala Omairu. Za svoju ulogu u “La Ronca de Oro“ osvojila je nagradu kao najbolje dijete u sapunici. Podatak da je osvojila najvažnije nagrade i za sudjelovanje u serijama “La Pola“i “Alla Te Espero“, govore kako je Ana Maria Estupinan apsolutna vladarica TV ekrana. Omiljena je gdje god se pojavi zbog svog osmjeha i neposrednosti. Briljirala je zapravo u seriji “Odmetnica“ koja je tijekom cijelog vremena emitiranja bila među prva tri sadržaja u Kolumbiji. To je za jednu sapunicu izniman uspjeh. I kritika je preopoznala jaku priču i sjajnu glumačku predstavu Ane Marie te je 2017. godine serija osvojila čak 8 nagrada “India Catalina“. Riječ je o nadugovječnijoj i najuglednijoj TV nagradi u ovoj milijunskoj zemlji, a posebna je čast što je upravo glavna glumica osobno nositeljica ove statue.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada su u pitanju emotivne veze, glumica je jako tajanstvena, ali Instagram njenog dečka pilota Mattiasa Bylina je otvoren i putem njega sazajemo kako se lijepa Ana zaručila 9. travnja ove godine.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME