Portal 072info

GLUMCI PRIJATELJI I VAN SETA Serija Elif osvojila gledatelje u Bosni i Hercegovini

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Serija Elif koja se emituje u programu OBN TV od ponedjeljka do subote osvojila je gledatelje u cijeloj Bosni i Hercegovini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Likovi Elif, Zejnep, Melek, Arzu, Mliha, Selim, Vejsel i njihove životne situacije vezale su milione obožavatelja u cijelom svijetu uz ovu seriju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Intrige, spletke, ljubav, mržnja, prevara i strast samo su neki od sastojaka sapunica koje iz dana u dan drže gledatelje prikovane za male ekrane. Najnoviji je primjer serija Elif uz koju su se i građani BiH priključili milionima u cijelom svijetu koji prate ovu seriju.

U Indoneziji je ova serija od početka emitovanja srušila sve rekorde gledanosti, a glavni likovi su postali najveće zvijezde. Popularni glumci često putem društvenih mreža postavljaju fotografije sa seta, ali i sa privatnih zabava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pažnju javnosti privukle su fotografije koje je postavio Emre Kıvılcım. Emre nerijetko objavljuje i fotografije sa djevojčicama Elif i Tugdže.

Na pitanje turskih novinara da li se glumci druže i izvan seta i da li ih je rad na ovoj seriji vezao, Emre je odgovorio: “Ja volim svoje kolege, čak i kad su mrgudi. Za djevojčice sam se toliko vezao da ne postoje riječi kojima bih to opisao. Za razliku od onih koji sve ravnodušno gledaju sa strane, vjerujem da su stvari mnogo lakše kada ih radite sa strašću i da strast može doprinjeti uspjehu. Iz iskustva mi je poznato da imati prijatelje na poslu znači imati nekoga ko vam čuva leđa, uz koga možete da se smijete svemu, a to sam upravo našao u ekipi koja radi na snimanju ove serije.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sa Emreovom konstatacijom složila se i Selin Sezgin koja tumači ulogu Melek. “Uvjerena sam da u trenucima najvećeg beznađa jedan spontano organizovan kolektivni roštilj u nečijoj vikendici popravlja raspoloženje koje će potrajati nedjeljama.”, izjavila je Selin.

Kako se zabavlja vesela ekipa koja upravo završava snimanje druge sezone popularne serije koju će OBN TV ekskluzivno emitovati i u BiH odmah nakon završteka prve sezone pogledajte u fotogaleriji.

[Galleries 655 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME