Portal 072info

Glumili su najbolje prijatelje, a istina je bila potpuno drugačija

272543 paja i jare ff
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja u legendarnoj seriji “Kamiondžije” glume najbolje prijatelje, Paju i Jareta, oni se privatno nisu dobro slagali. Naime, njihov odnos van snimanja je bio jako loš, a o tome je prije nekoliko godina govorila i Mirjana Vuisić, supruga legendarnog Pavla.

– Ja Čkalju nikad nisam upoznala. Kad malo bolje pogledate Čkalju i Pavla, vidjet ćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: “Ja se samo ponašam.” I istina je, cijelog se života tako ponašao – rekla je Mirjana u knjizi “Poslije fajronta”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Čkalja je glumio i preglumljivao, a Pavle je zbog toga ključao. Kada je Televizija Beograd desetak godina poslije serije i filma “Kamiondžije” željela da snimi nastavak “Kamiondžije opet voze”, nije htio ni da čuje. Prvi put je prihvatio samo da bi se vidjela razlika, da pokaže šta je gluma, ali drugi put nije dolazilo u obzir.

– Ubjeđivali su ga godinu dana. Kako sam ja u tom trenutku počela da gradim imanje, koje se i njemu dopalo, premjerio je plac, izračunao koliko će koštati ograda i tražio honorar od 110.000 dinara. Producenti su poludjeli jer je maksimalni honorar za glavne glumce iznosio 12.000 i nije postojala zakonska mogućnost da mu daju više. Samo je odmahnuo rukom. Onda su oni pronašli način da naprave video-kasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali mu traženi novac – kazala je ona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, Pavle je imao novi zahtjev, da se i Čkalji mora podići honorar bar na 50 hiljada. Tako je snimljen nastavak “Kamiondžija”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glossy.rs


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 6
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME