Portal 072info

GORE DRUŠTVENE MREŽE NAKON POREĐENJA PIVIĆA SA BOGOM: Sunce početkom oktobra, imam dojavu od Nezira (FOTO)

BF3ECC63 CE56 45B5 92AD AF65C92681AF
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim brojnih bosanskohercegovačkih medija koji su izvijestili o sramotnoj izjavi Emine Selimović, kandidatkinje zeničke SDA za Gradsko vijeće Zenice, na političkom skupu u Orahovici kada je Nezira Pivića, kandidata ove stranke za gradonačelnika, uporedila sa Bogom, “gore” i društvene mreže.

Pored oštrih kritika javnosti koja smatra apsolutno nemoralnom izjavu njihove kandidatkinje, posebno uzme li se u obzir da kampanje vode upravo zloupotrebljavajući vjeru i rahmetlije, društvene mreže preplavljene su i sarkastičnim fotografijama. 

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
EA9C92CD B9BD 4BB5 8D9C D6BC54073584

– Daleko su oni otišli, do nebeskih visina, ali sletit će na zemlju još malo. Zbog ovakvih i sličnih njoj država i jest kakva jest. Zbog ovih dupelizaca koji će se sutra uhljebit u nekoj državnoj firmi vi dajete glas ovakvim strankama i slični njoj. Ova je mozak nabildala u teratani u Orahovici zajedno sa Pivićem. Kakve kadrove SDA ima to je čudo iz svih sela okolnih talente pokupili ko audicije da prave. Porediti Pivića sa Bogom je van svake pameti. Ovakvu izjavu treba da osude vjernici – samo su neki od komentara javnosti.

94F283B0 CAA1 42E1 ACF8 C09E6758E5A5

Podsjetimo, Selimović je, referirajući se na njihovog kandidata za gradonačelnika, izjavila:

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

-Ovaj, što se tiče samih ovih izbora da iskoristim priliku i kažem samo jednu stvar. To je ono, zapravo, dakle, Bog uvijek poslije bolesti daje ozdravljenje. Poslije kiše uvijek daje sunce. Tako da, trenutno mi imamo tu nekog (pokazujući rukom na Pivića, op.a.) ko će nam donijeti i sunce i ozdravljenje i nadam se da ćemo proslaviti pobjedu – kazala je Selimović, očigledno ponesena atmosferom i govorom, pokazujući tako političko neiskustvo, ali i moralno dno.

Osim sramotne izjave koja je naišla na oštre kritike javnosti, Selimović je pokazala i svoje akademsko “umijeće” kao magistrice književnosti, s obzirom na to da je jedva uspjela izgovoriti ono što je namjeravala reći, o čemu, također, svjedoči videosnimak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

-To je ono, zapravo, dakle, Bog uvijek… – borila se Selimović sama sa sobom, a čak se zaboravila i predstaviti vjerovatno iz stida s obzirom na ono što su kandidati zeničke SDA prinuđeni govoriti na skupovima, pa čak i porediti kandidate sa Bogom.

08EF6567 AF6F 455B 80E9 17D2C2EC5C2F

Da u zeničkoj SDA, a na putu do pokušaja osvajanja pozicija u Gradskom vijeću za nove četiri godine blokade grada, pa i one gradonačelničke – nikada neprežaljene, nije sveto ništa svjedoči sramna izjava njihove kandidatkinje, međutim još je alarmantnije da su svi prisutni iz SDA na poređenje Pivića sa Bogom aplaudirali.

Ova izjava može se uporediti i sa onom iz marta mjeseca, kada je došlo do rasprave među poslanicima Parlamenta BiH, kada je Sanja Vulić, inače poslanik SNSD-a, kazala “Milorad Dodik za mene nije Tito, on je za mene Bog”.

Osim što im nije ništa sveto, pa ni Bog, pokazali su i bahatost s obzirom da su u vrijeme pandemije prekršili dozvoljeni broj osoba u jednoj prostoriji, ali i to da su tek rijetki imali zaštitnu masku na licu.

20CDD6FF 3CD5 48BE B678 C97C6AC220E9

Inače, ranije je Pivić, najprije, prozvan “Sultanom”, što je naišlo na masovno ismijavanje javnosti. Međutim, da su u zeničkoj SDA odlučili kampanju voditi poredeći ga sa Bogom niko nije mogao očekivati.

Portal 072info dobio je danas interesantan video rijetkih pojedinaca koji podržavaju Pivićevu kandidaturu za gradonačelnika Zenice koji možete pogledati u nastavku: 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 141
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

KONAKOVIĆ ZA 072INFO: Kasumović nema konkurenciju, Narod i pravda će imati vijećnike koji će biti važan faktor u GV

072info.com

Uočene biračke nepravilnosti u Sanskom Mostu, stranke trguju biračkim mjestima

072info.com

Predizborna kampanja se vodi i u školi: Ponosne nastavnice sa porukom “Glasajte za direktora”

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6