Portal 072info

GP BiH: Spriječeno krijumčarenje 3000 kutija cigareta

Pripadnici Granične policije BiH spriječili su danas krijumčarenje 3.000 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica na području Ilijaša, priopćeno je iz GP BiH.

Cigarete su otkrivene kontrolom vozila marke “golf”, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao N.Š. (1970.), državljanin Bosne i Hercegovine. O događaju su obaviješteni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijim naredbama su privremeno oduzeti cigarete i vozilo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protiv N.Š.Tužiteljstvu BiH bit će podnesen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “krijumčarenje”. Vrijednost krijumčarenih cigareta je oko 12.000  KM.

Službenici Jedinice granične policije Brod 15. studenoga zaplijenili su 110 kilograma rezanog duhana. Otkriven je kontrolom Mercedesa, bh. registarskih oznaka, u graničnom pojasu na području Odžaka. Vozilom je upravljao državljanin BiH S.J. (1987.) koji nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe. Prema naredbama tužitelja Tužiteljstva BiH i suca za prethodni postupak Suda BiH, službenici JGP Brod pretresli su vozilo i privremeno oduzeli 11 vreća rezanog duhana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Protiv S.J. Tužilaštvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “nedozvoljena trgovina”, navodi se u priopćenju.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME