GRAĐANI ODUŠEVLJENI: Kasumović još jednom dokazao da je iz naroda i za sugrađane!

4706051B 97E4 4D97 9ECE A4BE48018299
Podijelite vijest

Iako mu politički oponenti, koji još nikada ne mogu prihvatiti činjenicu da je odnio historijski rezultat na izborima u Zenici, nikada neće i ne mogu oprostiti uspjeh i činjenicu da je omiljena ličnost u Zenici i šire, Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, svakodnevno opravdava činjenicu zbog čega uživa apsolutnu podršku svojih sugrađana.

Dok vještački nastoje da vode spinovanja protiv njega na društvenim mrežama, odnosno na mizerno popularnim stranicama i putem lažnih profila (botova), zenički gradonačelnik potpuno prirodno i spontano iz dana u dan oduševljava svoje sugrađane.

ČITAJ JOŠ:  Šokantan status kruži društvenim mrežama: Pogibiji porodice Krstić prethodila utrka vozača BMW-a i Mercedesa?

Posljednji takav primjer dogodio se danas, kada se dogodila teška saobraćajna nesreća na putu M-17 kod Zenice. Inače, tom prilikom povrijeđeno je šest osoba. 

Naime, gradonačelnik Kasumović u trenutku nesreće nalazio se nedaleko od lica mjesta gdje se dogodio ovaj stravičan udes. I baš kako bi se ponio svaki čovjek, humanista i savjestan, “običan”, građanin, tako je i Kasumović odmah došao na lice mjesta da pomogne unesrećenima. 

Portal 072info bio je na mjestu ove nesreće, gdje smo zatekli i gradonačelnika Zenice koji se apsolutno stavio na raspolaganje.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS NA M-17: Žena i dijete poginuli u saobraćajnoj nesreći

Ovaj njegov čin, daleko od očiju javnosti, zabilježio je objektiv našeg portala, a koji je samo još jedna u nizu potvrda ljudske veličine kakvu prezentuje prvi čovjek Zenice, a čiji primjer trebaju slijediti mnogi. 

Ni prisutni očevici nesreće, odnosno građani Zenice ali i oni iz drugih gradova koji su se zadesili na putu M-17 u trenutku ove nesreće, nisu krili oduševljenje gestom da je došao, brinuo za zdravstveno stanje povrijeđenih, a potom i pomagao u čišćenju posljedica nesreće.

ČITAJ JOŠ:  Navijače BiH i Crne Gore vezala je ljudska dobrota i pristojnost, zapravo je to recept za Otvoreni Balkan

Zbog ovog i brojnih drugih primjera, iskrenosti i prirodnosti, mnoštva dokaza da je čovjek iz naroda i za svoje građane, mnogi “političari” uprkos hiljadama maraka  uloženih u kampanju i pokušajima da kupe volju naroda nikada neće dostići nivo i poštovanje kakvo uživa upravo Kasumović. 


Podijelite vijest