Gradonačelnik Kasumović darivao prvu bebu rođenu u 2021. godini

A52D4B87 A61E 420A BBB1 E29F7136480E

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović već tradicionalno posjetio je danas prvu rođenu bebu i njenu majku u novoj 2021. godini, te im uručio poklon od Gradske uprave.

Beba je rođena 01. januara u 7 sati i 15 minuta, teška je tri kilograma i 250 grama, a duga 46 cm i djevojčica je. „Ovo je još jedan pokazatelj da Gradska uprava brine i o našim najmlađim stanovnicima jer na njima svijet ostaje i oni su najvažnije“,kazao je ovom prilikom gradonačelnik Zenice.

„Osjećaj je neopisiv. Ovo je moja prva beba i teško je opisati ovu sreću koju osjećam. Hvala Bogu sve je dobro prošlo i beba i ja smo zdrave i sretne što je najvažnije, a hvala svima koji su nas se sjetili. Posebno hvala Gradskoj upravi što i na ovaj način brine o svojim najmlađim i hvala na novčanoj podršci i poklonu“, kazala je mlada prvorotka Adna Sivac.

Majka i beba su dobile novčanu podršku u iznosu od hiljadu konvertibilnih maraka i prigodan poklon. Djevojčica je rođena na Porođajnom odjelu Kantonalne bolnice u Zenici 1. januara u 7 sati i 15 minuta. 

Zenicainfo