Portal 072info

Gradonačelnik Kasumović primio uspješnog zeničkog bodibildera Pojskića

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dva pobjednička postolja i isto toliko zlatnih medalja i pehara Zeničanin Arnel Pojskić osvojio je na 20. bodybuilding takmičenju „Bihać Open“. Arnel je trijumfovao u konkurenciji takmičara iz sedam država, a uspjeh ostvaren pod grbom Grada Zenica, nije prošao nezapaženo ni kod gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića.

“Svijet voli pobjednike i sve što radimo trebamo se truditi da budemo u tome najbolji i najuspješniji. Ti si svoj cilj ostvario i želim ti još mnogo uspjeha, u sportu i na poslovnom planu. I ja kao gradonačelnik želim da Zenica bude najbolji grad, sa najboljim standardom, sa najboljim uslovima života za sve ljude i uspjet ćemo mi u tome, sve dok nas je većina ljudi koji želimo dobro ovom gradu i svojim komšijama”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Arnel Pojskić upoznao je gradonačelnika sa svojim aktivnostima vezano za bodybilding.

“Hvala vam prije svega na ukazanoj časti da me primite i što uopšte uz sve svoje radne aktivnosti, pa mogu kazati i probleme, pratite i moj rad. Ne želim tražiti bilo kakvu pomoć, mi uglavnom sami sebe finansiramo, jedino sponzore nalazimo pri osiguranju kvalitetne ishrane. Uskoro me očekuju takmičenja u Srbiji i Hrvatskoj, a u planu imamo i otvaranje centra u kojem želimo raditi sa omladinom, što veći broj njih da uklonimo sa ulice. U tom cilju pokušat ćemo osigurati i adekvatne prostorije gdje nam je gradonačelnik obećao pomoć u realnim okvirima”, kaže Arnel Pojskić, bodybuilder iz Zenice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 91
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME