Gradonačelnik Prijedora: Neko će morati odgovarati za ovo što mi se radi

Screenshot 4 15
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović oglasio se javno o skandalu koji potresa ovaj grad, nakon što su objavljene njegove fotografije kako pije tablete i leži pored WC šolje. “Ovo sve što se pojavljuje na društvenim mrežama, najteže mi je o tome pričati. Ovo više nije politika. Ovo je nešto što ja nisam zabilježio u svjoj karijeri i životu”, rekao je Pavlović u intervjuu za Televiziju Prijedor.

Kako je rekao, svi smo vidjeli kakva je bila protekla kampanja, ali niko nikome “nije dirao porodicu”.

ČITAJ JOŠ:  Grad u BiH nagrađuje stanom parove koji dobiju treće dijete

“Čovjek sam koji je patrijarhalno odgojen i poštujem sve ljude. Nikada nikome nisam ništa loše uradio. Kome sam mogao, pomogao sam. Ovih dana sam izložen privatno i lično udarima raznoraznih ljudi, blogera, portal, ovo je nešto što prevazilazi granicu poštovanja i dobrog ukusa”, naveo je.

Dodao je da mu najteže pada kada mu “diraju porodicu”.

“Ja sam javna ličnost i mogu podnijeti mnogo štošta. Kad mi dirate porodicu tu sam najosjetljiviji. Proganjanje mene je počelo prije desetak ili 15 dana, kad su počeli da mi spominju oca i majku, moje sestre, od kojih je jedna ugledna doktorica u Banjoj Luci, moju suprugu koja je završila državni pravni fakultet, koja se porodila prije 30-ak dana i još je u babinama. Zaista sam razočaran i ne mogu da vjerujem da se ovo dešava”, kazao je gradonačelnik Prijedlora.

ČITAJ JOŠ:  Bosna i Hercegovina proslavlja 75. godišnjicu obnovljene državnosti

Naglasio je da je angažirao tim advokata iz Banje Luke sa kojima se konsultovao.

“Neko će morati odgovarati za sve ovo što se radi, za sav ovaj progon koji su mi priredili, raznoraznim dječijim igricama, fotomontažama, spinovima, montiranim viber prepiskama i svime što su radili”, poručio je Pavlović.

Dodao je da nije lagodno ni njemu, ni onim ljudima koji ga poznaju.

“Šačica ljudi koji iza sebe imaju razne dosjee, burne prošlosti, premlaćivanja ljudi, kriminalne aktivnosti, stoje iza svega ovoga”, zaključio je Pavlović.

ČITAJ JOŠ:  KO JE KOGA IZUDARAO: Direktor državnog zatvora o "sukobu" Zijada Turkovića i Đorđa Ždrale
GODISNJICA
MARKETING