Gradska uprava Banje Luke: Snimak nije nastao za vrijeme trajanja mandata gradonačelnika Stanivukovića

2 32
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tim za komunikaciju Gradske uprave Banje Luke tvrdi da videosnimak “škole jahanja” koji se pojavio na internetu “nije nastao u prostorijama ove uprave niti za vrijeme trajanja mandata gradonačelnika Draška Stanivukovića”.

Kako navode, “netačne su tvrdnje da se snimak dešava u prostorijama Gradske uprave i za vrijeme radnog vremena”.

Skretanje pažnje

Podsjećamo, danas je u javnost dospio video na kojem se vidi kako Olga Babić “jaše” gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da “jaše konja”.

ČITAJ JOŠ:  Stanivuković i Đajić na mrežama razmjenjuju uvrede, ali realnost je potpuno drugačija

Stanivuković je objavio i video na Facebooku u kojem tvrdi da je snimak nastao prije tri godine te da je jasno zašto je baš danas objelodanjen.

– Potpuno je jasno. Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa cijelu RS. Najvećoj aferi u posljednjih nekoliko godina i više od toga. Cilj je da se pažnja i fokus skrenu s te teme – kazao je Stanivuković aludirajući na aferu “Kiseonik”.

Najveći kriminal otkad postoji RS

Dodao je da “u ovom trenutku i dalje nema odgovora na jasne tvrdnje da firma koja više od četiri godine uvozi kiseonik za RS nije registrovana za to”.

ČITAJ JOŠ:  Stanivuković i Đajić na mrežama razmjenjuju uvrede, ali realnost je potpuno drugačija

– Nije ovlaštena za to i da kiseonik koji se danas nalazi u RS, jučer, prije tri mjeseca, pet mjeseci ili godinu, nikada nije prošao ni prvu seriju kvaliteta, a trebao je i drugu i treću i 303. i tako dalje. Što jasno govori da je to najveći kriminal, najveći zločin, mogu reći, otkad postoji RS i na to apolutno nemaju nikakav odgovor. Treba da se vratimo na fokus – rekao je, između ostalog,  Stanivuković u video.

GODISNJICA
MARKETING