GRCA U SUZAMA: Teški dani za Zlatana Ibrahimovića

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović doživio je emotivni slom prilikom uključenja u jednu emisiju. Zlatan se javio video pozivom u emisiju kako bi poslao poruku podrške svom dobrom prijatelju novinaru Thijsu Slegersu koji vodi žestoku borbu sa opakom bolešću. Thijs je jedan od rijetkih novinara sa kojima je slavni as u jako dobrim odnosima. Pomogao mu je dosta prilikom dolaska u Ajaks i Ibra mu to nikada nije zaboravio.

Nažalost, Thijs boluje od akutne leukemije, nalazi se u jako teškom stanju i ljekari su mu poručili da mu se bliži kraj…

-Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i izgubljen – rekao je kroz suze Zlatan i nastavio.

-Nikoga nisam imao u Holandiji, a onda me je on pozvao. Uglavnom su mi novinari bili neprijatelji, ali sa njim sam postao dobar prijatelj. On mi je pomogao i dao podršku koja mi je bila potrebna. O njemu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvijek smo bili u kontaktu i uvijek će biti u mom srcu – rekao je utučeni fudbalski as.

U tim momentima fudbaler se potpuno slomio, a niko nije moga ni da nasluti da ćemo vidjeti kako Zlatan Ibrahimović plače.

-Thijs, želim samo da ti kažem da te volim prijatelju moj – rekao je Ibra kroz suze.

Ovom 46-godišnjem novinaru 2020. godine dijagnostifikovana je leukemija. Nažalost, prethodnih dana stanje se ozbiljno pogoršalo i ljekari su mu saopštili da više nema nade za izlečenje i da bi svaki dan mogao da mu bude i posljednji.

cdm