Grupa podrške Bogićeviću ima skoro 18.000 članova, najavljeno okupljanje u subotu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Facebook grupa “Hoćemo da Bogić Bogićević bude gradonačelnik” koju vode lider Naroda i pravde Elmedin Konaković i članovi ove stranke Amina Ramić i Damir Faruk Saračević u samo nekoliko sati okupila je skoro 18.000 članova.

Grupa je osnovana jutros i do sada broji 17.500 članova koji već najavljuju korake podrške Bogićeviću.

Kako je jedan od članova napisao, najava je već poslana sarajevskoj policiji za subotnje okupljanje kao čin podrške Bogićeviću koji je jučer odustao od kandidature za gradonačelnika Sarajeva.

ČITAJ JOŠ:  Elektroprivreda postavila ultimatum: Sarajevo od utorka u mraku

– Pozivamo Vas da u subotu, 27.03.2021. godine u 12:00 da se u svojim vozilima okupimo na parkingu Zetre i u koloni, bez izlaska iz vozila napravimo krug po gradu – napisano je u pozivu na događaj.

Podsjećamo, Bogićević je sinoć uputio pismo predsjedniku SDP-a BiH Nerminu Nikšiću u kojem ga obavještava o neopozivoj odluci da povuče kandidaturu za tu poziciju.

– Zahvaljujem Socijaldemokratskoj partiji na povjerenju koje mi je ukazala kandidovanjem za gradonačelnika glavnog grada Bosne i Hercegovine. Posebno zahvaljujem onom dijelu javnosti koji mi je iskazao veliku podršku i poštovanje. Nažalost, ne mojom krivnjom, njihova očekivanja su iznevjerena – poručio je Bogićević.

ČITAJ JOŠ:  Ubijen jedan od najbogatijih Britanaca: Pronađen mrtav u svom domu
GODISNJICA
MARKETING