2819799 dragojevici 1 ff 750x477 1
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 6, 2021 @ 20:15
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Dalila Dragojević gorko se pokajala zbog prevare koju je počinila u “Zadruzi”. Ona se sinoć jadala o svom ljubavnom životu, a zadrugari su je tJešili. Ubrzo im se, na iznenađenje mnogih pridružio i njen bivši suprug Dejan Dragojević koji je takođe završio u suzama.

– Htjela sam da mu pokažem da sam odvratna, da ne bi pravio još gore – rekla je Dalila.

– Sve se to zaboravi, svuda oko nas su haosi, da si održala svoju ljubav ne bi ti niko ništa zamjerio. Kapiram ja sve, ali morate imati razuma. Kada vas čovjek sluša djelujete pametno, a ovako…. Normalno je da se pogledate, oni se tuku po cijeli dan, pa normalno je da će se pogledati, to nije ništa ružno – pričao je Mića.

Moja žena i ja se čujemo sa mojom bivšom na video kol. To je normalno, kada su ljudi civilizovani i normalni. Samo kada bi taj jezik malo skratila – rekao je Miki.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– I ja sam to rekla – potvrdila je Lorna.

Ubrzo im se pridružio i Dejan Dragojević.

Sjedi ovdje, nema veze što je Dalila ovde, sjedi, je li pratiš fudbal. Šta si ti pratio? – pokušao je Miki da započne razgovor.

– Nisam pratio, nisam gledao, prestao sam – rekao je Dejan.

Miki je zatim otišao kako bi ih ostavio nasamo. Dalila je prvo počela da se smije, a onda briznula u plač, dok je Dejan sve vrijeme bio pored nje.

Eto razmišljam sve, da te pitam ili ne pitam: Kako si? – Dalila se u tom momentu gušila u suzama.

LIDER