Screenshot 2 21
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 5, 2021 @ 19:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Hana Hadžiavdagić, naša najpoznatija influenserka je prije par noći proslavila svoj rođendan. Iako živi u Zagrebu, za veličanstvenu žurku je odabrala rodni grad Sarajevo. 

NER FIT

Hana Hadžiavdagić voli glamur i raskoš, a to je dokazala i na nedavnoj proslavi rođendana. Popularna Bosanka je angažovala cijeli tim kako bi zablistala, te se potrudila da cjelokupna organizacija bude perfektna. Ambijent je bio u znaku crne i crvene boje, baš kao i torta sa pet spratova. 

Kada je odjevna kombinacija u pitanju, Hana je za ovu prigodu odabrala dvije haljine. Proslavi su prisustvovali bliski prijatelji, a ono bez čega nije moglo proći svakako je njen prepoznatljivi natpis “opet najljepša”. Dobre žurke očigledno nije manjkalo, što se i može očekivati kada je ova influenserka u pitanju. 

Da je prezadovoljna kako je protekao rođendanski provod, Hana je pokazala i putem Instagram storija, gdje je sumirala utiske. Ona je uz fotografiju postavila zanimljiv opis koji je privukao veliku pažnju. 

Tekst se nastavlja nakon reklame

– I tako je došao dašak svjetskih metropola u Sarajevo. Da nije mene čekao bi moj grad na to barem još 20 godina – napisala je Hana uz fotografiju. 

LIDER