Hana Hadžiavdagić-Tabaković i njena zaova odlučile zakopati ratnu sjekiru

Screenshot 8 434

Hana Hadžiavdagić-Tabaković organizirala je ove nedjelje porodični ručak. 

Osim roditelja njenog supruga Tarika, Hana je ugostila i njegovu sestru, voditeljicu Hanu Tabaković, i njenog muža. Fotografijama se pohvalila na Instagramu.

Čini se kako su Hana i sestra Haninog muža odlučile zakopati ratnu sjekiru jer je poznato da godinama nisu bile u najboljim odnosima.

Naime, u jednom intervjuu iz 2012. godine Hana Hadžiavdagić-Tabaković i njen suprug Tarik, brat Hane Tabaković, osvrnuli su se i na njihov odnos s njegovom sestrom. Tarik je sestri tad javno zahvalio što ga je upoznala s Hadžiavdagić-Tabaković, no bosanskohercegovačka influencerica i TV voditeljica imala je nešto drugačije riječi.

Objava na Instagramu
Objava na Instagramu

– Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora – rekla je Hadžiavdagić-Tabaković i dodala da je Hana jako povrijedila.

Hana Tabaković također je jednom prilikom putem medija optužila Hadžiavdagić-Tabaković da vrijeđa hrvatski narod i Hrvatsku jer joj je zasmetalo što je usporedila s Djevicom Marijom.

– Time ne samo da vrijeđa nas i našu vjeru nego i katolike, cijeli hrvatski narod i Hrvatsku čija državljanka nije bila dok se nije udala za mog brata. Obje smo muslimanke po vjeroispovijesti i to nije tajna – rekla je tada Tabaković.

Voditeljica se ovoga ljeta i udala, a na svadbi joj nisu bili Hana i brat Tarik.

Avaz

Prethodni članakEvo šta kažu iz MUP-a ZDK o tragediji u PD “Čolan”
Sljedeći članakStudija pokazala nevjerovatne rezultate: Koliko smo ovisni o mobitelima