Horor: Muškarac upucan u glavu i izbačen iz vozila

Hrvatska policija istražuje stravični slučaj teškog ranjavanja u Klisu.

Naime, kako navodi „Slobodna Dalmacija“ muškarac je teško povrijeđen izbačen iz automobila na staroj kliškoj cesti.

On je zadobio prostrijelnu ranu glave, a izbačen je iz vozila u blizini tunela. Policija je dojavu o ovom događaju dobila u ponedjeljak u 22:54 od ženske osobe, a policija je objavila da su uhapšene dvije osobe.

– Oko 22.55 sati zaprimili smo dojavu da je na području Klisa došlo do upotrebe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaj i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi. Utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjaku koji je odvezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozljede. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen očevid. U službene prostorije dovedene su dvije osobe nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje – objavila je policija.

Kako javlja „Slobodna Dalmacija“, ranjeni muškarac je 32-godišnji B.M. iz Splita koji je policiji već poznat po zloupotrebama opojnih droga.

Svojevremeno je bio u bijegu od policije kada su policajci Odjela za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli bježati, pri čemu su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo 1239.5 grama marihuane, 525.6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

IZVORAvaz
Prethodni članakDa li inhaliranje pare od čaja kvari post?
Sljedeći članakVoće sa širokim spektrom zdravstvenih vrijednosti