AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Svako od nas ima svoje načine nošenja s teškim situacijama i depresijom, no horoskop otkriva neke poveznice koje na čudan način povezuju na pripadnike pojedinih znakova. A ovako će reagirati (i nositi se s njom) pojedini znakovi kada ih uhvati depresija:

Jarac

Jarac će se distancirati od svih i zauzeti super-obrambeni stav. Oni su čak mogu i poricati da nešto nije u redu sve dok ne tresnu o samo dno. Jarci su, zapravo, prilično skloni depresiji.

Vodenjak

Pripadnici ovog zračnog znaka imat će veoma kratki fitilj. Komunikaciju s relativno nepoznatim ljudima i kolegama će svesti na minimum minimuma, a ispušni ventil pronaći će kod voljenih osoba na koje će se obrecnuti ili izvikati bez ikakvog očitog razloga.

Ribe

Osjetljive i delikatne Ribe u ovom stanju mogu biti posve nemoguće i početi vjerovati da se cijeli svijet, osobito ljudi oko njih, okrenuo protiv njih. Svatko tko se ne slaže s njima jednostavno ih “ne razumije i ne zna kako je to”.

Ovan

Ovan će postati agresivan i može se dogoditi da “pukne” ničim izazvan. Pripadnici ovog znaka u depresivnom stanju žele ljude oko sebe, ali ljudi, u pravilu, ne žele u tim trenucima biti u njihovom društvu.

Bik

Bik će projicirati svoju depresiju na druge i, ako treba, uvjeravati ih u to. A zatim će se pokušati brinuti o njima onako zapravo žele da se netko brine o njima.

Blizanci

Jedan od znakova koji se najbolje nosi s depresijom. Blizanci će samo pokušati ostati zauzeti, zatrpavajući se poslom i druženjem s prijateljima, dok ih “depra” ne prođe.

Rak

Rakovi mekog srca nikada ne podcjenjuju važnost fine i utješne hrane, dobrog plakanja i podrške prijatelja i obitelji – u svakoj životnoj situaciji pa tako i depresiji.

Lav

Ovaj horoskopski znak koji voli biti u centru pažnje to čini i u ovim trenucima i očekuje da ga svi tetoše. Međutim neće se dugo prepustiti depresiji, možda će organizirati zabavu ili druženje s prijateljima kako bi se oraspoložio.

Djevica

Pedantne i organizirane Djevice nemaju vremena za depresiju jer postoji puno drugih stvari kojima se moraju baviti. One će same sebe uvjeriti da su njihovi osjećaji iracionalni i pokušat će ne misliti previše o tome.

Vaga

Vage će se pokušati, koliko god je to moguće, okružiti s ljudima i izaći iz kuće. Promjena okoline, vikend-putovanje i druženje s voljenim ljudima obično je najbolji i najbrži način za izlazak iz emotivne krize za Vage.

Škorpion

Misteriozni i karizmatični Škorpion posve će se utopiti u osjećajima depresije i prepustiti negativnostima, a zatim će kao feniks uskrsnuti iz vlastitog pepela, naučiti nešto više o samom sebi i postati jača osoba zbog toga.

Strijelac

Strijelac gotovo nikada neće voljenim osobama otkriti da ga nešto muči. Pripadnici ovog horoskopskog znaka, koji je poznat po odličnom smislu za humor i vedroj osobnosti, pronaći će načina da se sami oraspolože i neće se na dugo predati tuzi i negativnim mislima.

Zena.hr