Portal 072info

HOROSKOP & ljetna zabava – Ovnu je plaža pozornica, Bik pije i jede, a Rak…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dok će čitanje i izležavanje biti zanimljivo Rakovima i Vagama, Djevice i Jarci ni na plaži se ne opuštaju. Lav zabavlja ekipu u kafiću, a Strijelac ne izlazi iz mora…

Ovan je u svemu prvi, pa i u sunčanju

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ovnove na plaži na plaži najviše zabavlja izvoditi nešto što se drugi ne usude, pa će biti u elementu vježbajući, skačući sa stijena… Nemaju živaca samo ležati pa plivaju maratone, a pažnju privlače figurom ili upečatljivim kupaćim. Šepure se, živčani su ako nešto ne ide po njihovom planu, no sve u svemu odlično se zabavljaju, piše “24sata.hr“.

Bik je kralj uživanja na paži

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Bikovi se na plaži osjećaju sjajno ako si mogu priuštiti neograničeno uživanje svim osjetilima. Od ogromnih luftića, udobnih ležaljki i suncobrana, do hladnjaka s pićem, oni na plažu dolaze pripremljeni. Dan će provesti u smirenom ritmu – red kupanja, red sunčanja na leđima, masaža, jelo, red kupanja, piće, red sunčanja na trbuhu…Problem se javlja ako je gladan, treba na WC ili mu je previše vruće.
Blizanci flertuju na svim horizontima

Da bi bili sretni, Blizanci stalno moraju dolaziti do novih informacija. Odlazak na plažu je za Blizance bolje nego noćni provod. Jedva čekaju priliku da upoznaju što više ljudi, u plićaku komentiraju ima li ježeva, u kafiću istražuju ponudu, a u prikrajku promatraju “komade”. Ne mogu ležati dulje od pet minuta, stalno pričaju, hodaju, zavode…
U Raku čuči Robinson Crusoe

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Rakovi ne vole tipične odmore, oni uživaju u pustim otocima, istraživanju novih mjesta. Mogu se odlično provoditi na plaži, no to ovisi o tome osjećaju li se raspoloženo ili ne. Najveća im je zabava čitanje omiljenih knjiga te promatranje ljudi, a neće se libiti niti otvoreno prisluškivati tuđe razgovore. Trebaju paziti jer su upravo oni ti koji najčešće izgore, stanu na ježa ili se nagutaju vode kod ronjenja.
Lav je ili u moru ili u kafiću

Lav je u duši dijete koje ne propušta priliku za igranje, pa je najaktivniji od svih druguh znakova na plaži. On dokazuje kako obožava sunce i more te je ljeto vrijeme u kojem on zablista. Susretljivi prema svima, Lavovi osvajaju dobrom energijom, šalama i zavodničkim “uletima”. Lavice bi se lako mogle skinuti u toples, a ako dođe do prijedloga da idete na nudističku plažu, Lav je prvi za.
Djevica se maže i bježi u hlad

Da se Djevicu pita, ona bi radije da dio odmora provede u planinama, a dio na vrućoj plaži. Na plažu dolaze pripremljeni, kremu za sunčanje ne ispuštaju iz ruku…Ispod oka promatraju kome su se sve svidjeli, stalno namještaju svoj ručnik za plažu i dok leže planiraju nove životne odluke. U stanju su sate provesti u moru, ali samo ako su na luftiću, a često će u uši zataknuti i slušalice kako bi mogli uživati u glazbi.
Vage su najzgodnije na plaži

Pripadnici ovog znaka obično na plaži imaju gomilu obožavatelja. Pogledate li tko ima najljepši kupaći, najmodernije naočale i ručnik veličine deke, lako ćete uočiti da su to vage. Na plažu nose ogromnu torbu iz koje vade sve – od sendviča i grickalica do karata i vodenih rekvizita. Ipak, time se gotovo i neće služiti već će ih zaokupiti društvo u kojem jesu. Najgore što im se može dogoditi je da budu sami na plaži, tada umiru od dosade, osim ako nemaju knjigu.
Škorpion ruši sve tabue

Ovo je vrijeme i mjesto na kojem oni zablistaju. Na plaži im je baš sve zabavno, koliko god godina imali oni će uživati u istraživanju dna s maskama, entuzijastično će skupljati školjke ili loviti rakove, a lako moguće je i da se upuste u ribolov. Ako su na moru s boljom polovicom, navaljivat će na seksi igre u moru, a ako su sami tada će svakako tražiti pogodnu žrtvu za zavođenje kojoj će odmah ponuditi da ih namažu kremom.
Strijelcu je sve tulum

Sve one popratne aktivnosti na plaži – od vožnje bananom, padobranima ili bilo što drugo, financijski bi propali da na moru nema Strijelaca. Ne mogu samo besposleno sjediti i sunčati se, oni žele svaki trenutak iskoristiti. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli znati da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mjesto, pa će natjeravati društvo na moru da se ravnaju po njihovim idejama.
Jarac i na plaži ima pravila

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prije nego se pojavi na plaži, praktičan će Jarac odabrati ručnik ili paero u kojem mu se najlakše presvući iz mokrog u čisti kupaći, pomno će odabrati plažu koja mu nudi najviše sadržaja, ima najbolji pristup more, ali i najpovoljnije cijene. Uživat će u čitanju knjiga, no s pola uha će uvijek slušati što se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulirati koliko taj dan smiju potrošiti kako ne bi premašili zadani budžet. Pridružuju se Djevicama u mazanju s kremom.
Vodenjak hrče na ručniku

Vodenjaku će atmosferu na plaži odrediti društvo u kojem boravi. Ako je u obiteljskim ili ljubavnim kombinacijama, tada će biti “pitom” te se poput Škorpiona posvetiti ronjenju, pecanju, gradnju kula od pijeska ili zaštite od sunca. Ako je s prijateljima, tada ga pronađite pokraj Lava u kafiću, gdje tulumari kao da ga je netko “pustio s lanca”. Nakon koje čašice previše, zahrkati će na ručniku.
Riba je “svoj na svome”

Pripadnici ovog znaka obožavaju plažu i more. Neće im biti problem dići se rano ujutro kako bi promatrali izlazak sunca, satima će plivati ili samo hodati u vodi te se osjećati kao da tako “puni baterije”. Nagovarat će cijelo društvo da iznajme brodić i istražuju udaljene plaže, predlagati roštilj kako bi što manje vremena proveli kod kuće, a večeri provoditi u strastvenim zagrljajima.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6