HOROSKOP: Otkrijte koje donje rublje najbolje odgovara vašem znaku

Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj horoskopa i čitate dnevne i mjesečne prognoze ili ignorirate astrološka predviđanja od horoskopskog znaka i osobina koji idu uz njega ne možete pobjeći. Otkrivamo vam mali vodič donjeg rublja i boja kroz horoskopske znakove koji bi vam mogao dati ideju za novi seksi komplet.

Ovisno o datumu rođenja svi imamo i neke karakteristike, preferencije, a upravo vam ovaj mali vodič donjeg rublja može biti polazište i inspiracija za odabir donjeg rublja, piše “Zadovoljna“.

Ovan
Energičan znak koji se nikada ne suzdržava. Stvoreni su za impresionirati i ostaviti utisak gdje god da se pojave. S obzirom da je moćna crvena njihova boja odličan izbor za ovnove bilo bi sportsko donje rublje koje će im dati slobodu kretanja, ali definitivno u ovoj strastvenoj boji.

Bik
Senzualni Bikovi vole sve lijepe i delikatne stvari pa bi prvi izbor pripadnica ovog znaka moglo biti čipkasto donje rublje. Ili pak miks materijala čipke i svile, puno tekstura i to u ružičastoj boji koja je najbolji podizač energije za ovaj znak.

Blizanci
Žene u znaku Blizanaca vole se zabavljati, vole privlačiti poglede, pa je neobično donje rublje u zelenoj boji za njih najbolja varijanta. Što više trakastih detalja to bolje.

Rak
Emocionalne pripadnice Raka zasjat će u sjajnom srebrnom i bijelom donjem rublju. U seksi rublju ‘račice’ zaslužuju biti u centru i na najbolji način privući pažnju.

Lav
Za pripadnice horoskopskog Lava jedini pravi izbor je donje rublje koje će kako i priliči ovom znaku privući pažnju. Upadljivi grudnjak u narančastoj boji idealan je izbor u kojem će se sigurno osjećati odlično.

Djevica
Za djevice najviše od svih znakova vrijedi pravilo manje je više. One vole lagani uvod u bilo koji scenarij. Seksi negliže s čipkom oko grudi za njih je idealan izbor.

Vaga
Vage, znak koji nikada ne voli biti sam, zasjat će u plavom i to delikatnom plavom. Nježna delikatna tkanina čiji je taktilni doživljaj ono što treba ovom znaku.

Škorpion
Za strastvene pripadnice Škorpiona uvijek je najbolje rješenje uskočiti u dvije boje savjetujemo duboko tamno crvenu u kombinaciji s crnom.

Strijelac
Moćna ljubičasta boja odličan je izbor za spontanog Strijelca. Žene pripadnice ovog znaka jako vole plišane materijale, ali i puno vezica, špagica i sitnih detalja.

Jarac
Iznad svega pripadnice ovog znaka su sofisticirane i profesionalne. Vole strukturu i stabilnost pa je za njih odličan komad donjeg rublja koji sve to zadovoljava. Crni body za njih je odličan izbor.

Vodenjak
Žene rođene u znaku vodenjaka često mijenjaju svoje senzualno lice. od seksi zavodnica do sramežljivih i rezerviranih ljepotica. No bez obzira u kojoj ulozi bili tirkizno će im odlično pristajati.

Ribe
Razigrane, jake i sklone različitostima. Mogu uskočiti u obični grudnjak i gaćice, ali i u najsofisticiraniji komplet s potpisom. No pri odabiru boja najbolje im pristaje duboka zelena i u njoj im je zagarantirana sva pažnja čim kroče u spavaću sobu.