Portal 072info

Horoskop otkriva: Da li se rado svađate?

Bikovi ne vole svađu, Rakovi se svađaju u sebi, Vage izbjegavaju sukobe bilo koje vrste, Jarčevi su nezgodni…

OVAN Najveće svađalice horoskopa zapravo ne vole svađu. Ovnovi su rijetko kada taktični, oni ne mogu da oćute i kažu prije nego razmisle. I ne žele se svađati zbog toga, žele samo da saslušate ono što oni imaju da kažu.

BIK Bikovi ne vole da se  svađaju i imaju puno strpljenja za sve. Ipak, postoje trenuci kada ni oni ne mogu da se kontrolišu. To im se dešava onda kada osoba ponavlja previše dugo jednu te istu stvar koja Bikove nervira.

BLIZANAC  Blizanci se lako posvađaju ali to je samo razmjena sitnih uvreda, bez previše grubih riječi. Obično se, u takvim situacijama, ponašaju kao djeca i neće da slušaju šta druga strana ima da kaže, bar ne dok se ne odljute.

RAK Rakovi se uvijek svađaju ali najčešće to čine u sebi, sami sa sobom a ne sa drugom stranom. Njihov strah da ne izgube tu osobu, potpuno ih blokira i oni se onda povlače, umjesto da istjeraju stvari na otvoreno.

LAV Vatreni lavovi umiju da ospu paljbu kada ih uvučete u svađu. Oni će i tada paziti da se ne spuste suviše nisko i tako uruše svoj ugled, ali će prilično povisiti ton i narogušiti se, da bi vas zaplašili skroz.

DJEVICA Djevice se uvijek svađaju oko nekih sitnica, poznate su po stalnom gunđanju. Prave svađe izbjegavaju jer nemaju potrebu za takvom vrstom emocija. Svađe jednostavno nisu pametna opcija za rješavanje problema.

VAGA Vage ne vole svađu i jako rijetko iniciraju sukobe. One mogu reći da im se nešto ne dopada ali ni u ludilu neće poželjeti da uđu u svađu. Čak mogu i da se naljute što ste uopšte počeli svađu i da utonu u dugo ćutanje.

ŠKORPIJA Škorpije uvijek ulaze u sukobe a često im i same kumuju. Ovaj znak ne voli kada se baš ništa ne dešava jer onda prorade svi njihovi nemiri. Započeće svađu iznenada, onda kada se najmanje nadate.

STRIJELAC Strijelčeve je lako uvući u rasprave, ovo je vatreni znak. Isto tako, lako znaju i da se posvađaju do suza ali se brzo povrate, posebno ako nemaju dovoljno dobre argumente. Nastaviće onda kada dobro razmisle i smisle šta da kažu.

JARAC Jarčevi su prilično nezgodni za svađu jer ostaju i pored sveg  svog bijesa, hladni i pribrani. Njih je nemoguće ubjediti u nešto što vi hoćete ili smatrate problemom koji on baš i ne vidi, pa je svađa sasvim izlišna.

VODOLIJA Dovoljan je tren da Vodolije prasnu, reći će vam svašta i zalupiti vrata ili vas otkačiti na najgori mogući način. Ipak, ovo je mentalni znak, razmisliće malo i riješiti da sve zaboravi.

RIBE Ovo je znak koji najmanje voli svađu. Ribe će sve učiniti da izbjegnu svađu, biće popustljive, ugađaće, činiće sve stvari koje volite samo da biste vi spustili ton. Kasnije kada se smirite, može da vas sasluša.

nezavisne.com

Podijelite članak