Portal 072info

Horoskop otkriva kakva vam tetovaža pristaje

Ukoliko se odlučite za tetovažu, imajte na umu da je to dugotrajni simbol koji će ostati na vašj koži. Možda vam horoskop može pomoći u tome – evo nekih prijedloga:

Ovan:

Strijela dobro reprezentira vaše osobine: mudrost i odlučnost.  Možete staviti i pčelicu – drugi znak koji označava hrabrost. 

Bik:

Vi volite dobar život i nemate problema da uživate u malim stvarima i da sebi uzmete vremena za odmor. Zato je za vas najbolja palma. Obzirom a ste vrlo emotivni, preporučuje se i srce.

Blizanac:

Vi ste spremni da poletite svaki čas – za vas su ptice, krila ili pero – uvijek ste spremni na let. Ujedno obzirom da uvijek gledate na dvije strane, mogu i tetovaže sa dva različita dzajna.

Rak:

Vi ste familijarna i tradicionalna koja samo želi mir i stabilnost. Simboli kao srce, otkucaj srca, broj ili ime nekoga koji ima posebno mjesto u važem srcu.

Lav:

Vi ste šef po prirodi i volite stajati u centru pažnje, a uz to paše simbol kao kruna ili čak i jedan lav, ipak je to vaša životinja.

Djevica:

Vi ste uvijek fokusirani na detalje, geometrijski znakovi sa nekoloko simetričnih linija, ali isto možete staviti i jedan kreativni citat.

Vaga:

Biti odvojeni od vaše najbolje drugarice , druga, partnera, sestre… je za vas nemoguće. Tako da su zajedničke tetovaže za vas perfektne.

Škorpija:

Vrlo ste strastveni u svemu što radite stoga je za vas idealna ruža.

Strijelac:

Volite putovati te e za vas preporučuje mapa ili neki geografski znak.

Jarac:

Vi težite uspjehu, ambiciozni ste stoga je za vas idealan određeni citat ili moto koji vas čuva svaki dan.

Ribe:

Često sanjarite, putujete u svijet mašte – za vas se preporučuje leptir ili neka neobična, čarobna životinja kao što je sirena ili jednorog.

Podijelite članak