AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Na osnovu horskopskog znaka možete da otkrijete kakve djevojke voli. Prema tome otkrijte koji je znak u horoskopu i saznajte kakve djevojke mu se sviđaju…

Ovan – voli ženstvene djevojke. Takođe mu je jako važno da djevojka može da komunicira sa muškim društvom.
Bik – ovom horoskopskom znaku jako je bitno da djevojka ima stila. Takođe, vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće praviti ljubomornim.

Blizanci – vole žene koje će se uvijek truditi da ih iznova iznenade. Takođe jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak – voli žene koje cijene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cijenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju da raspolažu sa novcem.

Lav – zanimaju ih žene koje mogu da razumiju njegovu strast za uspjehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvijek laska i ohrabruje ga.

Djevica – vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumijevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Vaga – prije svega jako im je bitno da djevojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku ljepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane djevojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se nađu u društvu.

Škorpija – kod partnerke cijene vjernost. Takođe, jako im je bitno da djevojka sa kojom su u vezi voli seks. Novac im je jako važan, pa tako i djevojke koje im se sviđaju uglavnom treba da imaju dosta novca.

Strijelac – voli djevojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i povjerenje.

Jarac – voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je važno kako se njihova djevojka ponaša u društvu.

Vodolija – vole starije i iskusnije žene koje imaju razumijevanja za njegova česta sanjarenja i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

Ribe – vole osobe koje bez mnogo muke znaju da se snađu sa raznim nevoljama u životu. Vole samouvjerene ljude, jer su i sami takvi.

 ljepota