HOROSKOPSKI ZNACI U KREVETU: Bikovi romantični, Ribe lijene, Škorpije razuzdane…

HOROSKOP

Možda ovi opisi nisu apsolutno tačni, ali vjerujemo da mogu da ukažu na neke od osnovnih karakteristika svakog znaka kada su seksi ludorije u pitanju. Kada upoznate novog frajera, znaćete bar otprilike šta možete da očekujete.

Ovan: Što prije, to bolje

Ovaj znak zodijaka poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće libiti da saopšti svoje bezobrazne ideje svojim partnerima. Ali problem sa Ovnovima je to što uvijek žele da odmah prijeđu na stvar. Ovan će sve uraditi, ali u roku od jednog minuta.

Bik: Romantičar

Dok je Ovan sav od strasti, Bik je spreman da čeka i ide polako. Očekujte da će se večera i piće odužiti toliko da ćete se iznervirati. Ali kada Bik odluči da pređe na stvar, pripremite se za dugu predigru. Ako ste romantični, Bik je prava osoba za vas.

Blizanci: Pričalice

Blizanci će upotrijebiti sav svoj intelekt da vas skinu. Ako ste tihi i povučeni, možete se iznenaditi kada Blizanac počne sa svojim sočnim i zavodljivim monolozima. Ako volite telefonski seks i bezobrazne riječi, Blizanci su savršena osoba za vas. Ali budite spremni i na riječi koje vam se možda neće svidjeti.

Rak: Vođenje ljubavi, a ne seks

Rakovi su veoma emotivni, što znači da na seks ne gledaju kao na fizički akt, nego kao na akt ljubavi i privrženosti. Ako završite u krevetu sa Rakom, budite spremni na nježnost i mnogo ljubljenja.

Lav: Narcis

Strastvena i avanturistička priroda Lava ne može biti nadmašena. Lav će uvijek umjeti da smisli način na koji ga možete zadovoljiti. Ovaj znak rođen da bude dominantan u seksu i ima veliko samopouzdanje. Iako će vam seks sigurno biti nazaboravan, spremite se na to da će vaše zadovoljstvo biti na drugom mjestu, a njegovo na prvom.

Djevica: Prikrivena nimfomanka

Stidljiva Djevica će vas iznenaditi svojom spremnošću na seks čak i bez kondoma i bez čistih čaršava. Ovaj rezervisani i prizemni znak u suštini je veoma strastven. Kada vas Djevica jednom upozna i stekne poreverenje u vas, pazite se. Nećete imati ni trenutak mira.

Vaga: Poznavalac

Vaga je umjetnik kada se radi o seksu. Ona traži savršenu harmoniju sa svojim partnerom, napredak u svakom aspektu i obraća pažnju na detalje kao što su seksi donji veš, ulja za masažu i lagana muzika.

Škorpija: Razuzdana

Razuzdana Škorpija je najviše opsjednuta seksom. Iako se njen magnetizam teško može ignorisati, možete se opeći, odnosno ubosti na njenu žaoku kada završite s njom u krevetu. Iako ćete najvjerovatnije imati najbolji seks u životu, Škorpijin „voli pa ostavi“ pristup seksu može vas ohladiti.

Strijelac: Don Žuan

Majstor u umjetnosti zavođenja koji uživa u lovu. On njeguje svoje moći zavođenja i ustremljuje se na objekat svojih želja sve dok on ne postane bespomoćan i ne preda mu se.

Jarac: Polako, ali sigurno

Jarac se teško zaljubljuje. Polako pravi prvi korak i staloženo pristupa osobi koju želi. Možda neće biti toliko vješt, ni pucati od energije, ali ćete se pored njega osjećati kao da cijele želi da vas pojede, svaki dio zasebno. Budite strpljivi i bićete nagrađeni.

Vodolija: Sakupljač igračaka

Ako volite da se igrate igračkama za odrasle, najbolje je da nađete neku Vodoliju da se igrate sa njom. Vodolija je uvijek spremna da eksperimentiše i uvijek nalazi načine da zadovolji svog partnera i sebe. Mada, nekad umije i da pretjera u eksperimentisanju.

Ribe: Lijene da preduzmu akciju

Slično kao i Rakovi, Ribe će cijeniti emotivnu povezanost tokom seksa više nego sam fizički akt. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – to im je najbitnije. Ali vi ćete morati da odradite veći dio posla. Ribe su lijene i vole da drugi odrade sve umjesto njih. Pozajmite neke igračke od Vodolije kako biste seks učinili zanimljivijim.

24sata.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica