Horoskopski znak sa kojim je veza osuđena na propast

Horoskopske kombinacije koje, nažalost, baš nikada neće funkcionisati… Evo i zašto!

Ovan nikako sa Jarcem

Ovnovi krše pravila, Jarci ih postavljaju. Kako mislite da to uspije? Jedino u čemu se slažete je posao – oboje žudite za uspjehom, ali kada je u pitanju spontanost, koja je najvažnija za kvalitetnu vezu, jednostavno ne funkcionišete.

Bik nikako sa Vodolijom

To što dijelite zajednička interesovanja prema šampanjcu i francuskim čokoladicama ne znači da ćete se slagati na svim životnim poljima, a posebno ne onim najvažnijim. Vodolija je hodajući paradoks logike i inata, a Bik je preveliki uživalac rutine za ovako živahne duše.

Blizanac nikako sa Škrpijom

Da, seksualne igrice ova dva znaka su više nego zabavne, ali hajde da se uozbiljimo. Osim igre ispod čaršafa vi zapravo nemate ništa zajednčko. Zapravo, vama dvoma je strašno teško da se bilo šta dogovorite. Vi ste mislili da je ovo sjajan flert, pa kao ‘hajde da vidim šta će se desiti’, a Škorpija zahtijeva eksluzivnost i vjernost prije prvog poljupca koju vi niste spremni da mu date.

Rak nikako sa Strijelcem

Divlji Strijelac ulijeće u život Raka poput tornada i nekada vam je takva energija više nego potrebna. Ali, ubrzo Rak postaje anksiozan u društvu Strijelca. Rak je osjetljiva duša kojoj šale jednog Strijelca neće uvijek biti tako smiješne, zatim nikada nećete razumjeti Strijelčevo nemanje potrebe za stvaranjem porodice i smirivanjem.

Lav nikako sa Ribama

Sanjive Ribe privlače egocentričnog Lava. Zajedno dostižu visine čuvenog sedmog neba, ali ubrzo tresnu o zemlju nikad jače. Promjene raspoloženja jedne Ribe nikako neće prijati Lavu. Zašto? Pa, kada Riba upadne u jednu od svojih minus faza, Lav neće moći da se pomiri sa tim da zaista postoji neko ko ignoriše njegove poruke i uopšte postojanje.

Djevica nikako sa Vagom

Prvih par sastanaka će biti prava magija! Ako ih uopšte dogovorite. Djevica voli preciznost i tačnost, a Vaga je u fazonu „zvaću te… nekad“. Prije nego što se opustite vi morate da znate da vaša veza ide negdje, a Vage jedva mogu za večeru da se dogovore. Takođe, odbijaju da se brzo obavežu nekoj osobi. Djevica za to nema strpljenja.

Vaga nikako sa Djevicom

A sada iz vašeg ugla! Djevica izgleda dovoljno kulturno i pristojno za vas. Imate slične ukuse i oboje uživate u najfinijim stvarima u životu. Ali Djevica je na životnoj misiji samodokazivanja dok ste vi drugi, opušteniji tip koji je više hedonista. Ne volite kada vas neko požuruje u „akciju“. S druge strane, velikodušni ste i ne štedite kada je u pitanju voljena osoba, što se za Djevice ne može reći.

Škorpija nikako sa Blizancem

Iako mislite da ste očajnički zaljubljeni u Blizanca, niste – to je samo strast. Zapravo, Blizanac će izvući samo ono najgore iz vas. Njihova sklonost komunikaciji na površnom nivou će učiniti da opsesivno provjeravate telefon u nadi da će vam se javiti i dobijete napade ljubomore.

Strijelac nikako sa Rakom

Kulturni Evropejci, kakvi su Rakovi, sjajan su odabir za Strijelca, ali u krugu prijatelja – ne ljubavnika! Sve kreće nizbrdo kada Rak odluči da se preseli kod vas poslije tri dana veze i šalje sentimentalne poruke koje momenatalno aktiviraju sve alarme u potrazi za slobodom.

Jarac nikako sa Ovnom

Ovan je najnezreliji znak u zodijaku. Osim ako ne tražite sponzora, ova kombinacija je ubica svakog budžeta. Čak iako oboje zarađujete, Ovan neće imati problem da troši vaš teško zarađeni novac bez problema. E, to već unosi haos u život jednog Jarca!

Vodolija nikako sa Bikom

Koliko god da se divite njegovoj romantičnosti i potrebi za uživanjem u životu, poslije tri dana sve vam to postaje dosadno. Nije vam jasno zašto Bikovi moraju da čuju „volim te“ u svakoj poruci ili zašto odjednom postaju nesigurni kada ste u društvu prijatelja bez njega. Potpuno drugačiji sistemi vrijednosti koji na kraju ubijaju vezu.

Ribe nikako sa Lavovima

Drage sanjalice, i vi ćete kao i svi znakovi zodijaka pasti na ekstravagantne gestove Lavova, a jedno piće ćete pretvoriti u četrdesetosmosatni maraton. Vaša želja da zaronite u duboke vode ličnosti Lava nažalost neće se završiti dobro. Ne voli Lav kada bilo ko zadire u njegovu dušu, a posebno ne u emocije, koje ponosno krije od ostalih.

B92