Portal 072info

HOROSKOPSKI ZNAKOVI U ULOZI ŠEFA: Bik cijeni težak rad, Lav je šef, a šef je uvijek upravu

Ako postoji period kada vam zasmeta ponašanje vašeg šefa, kada ne razumijete njegove reakcije, pogledajte šta da očekujete na osnovu horoskopskog znaka.

Saznajte kakav je vaš šef u zavisnosti od horoskopskog znaka i osvojite teritoriju!

Ovan: Ovan u ulozi šefa zna kako da aktivira svoje zaposlene i pruži im podsticaj. Očekuje od vas posvećenost poslu.

Bik: Bik kao poslodavac cijeni težak rad zaposlenih i budite sa njim strpljivi. Ne smijete biti neuredni.
Blizanci: Vaš Blizanac šef je divan, pametan i ozbiljan partner koji zna kako da strpljivo sluša i daje uputstva svojim zaposlenima.

Rak: Gazda Rak će uvijek biti tu da sasluša problem svojih zaposlenih i brine o svima. Rak ne voli neelegantno ponašanje na poslu i moraćete da pokažete da znate kako treba da se ponašate, kako unutar tako i van kancelarije.

Lav: Lav je šef, a šef je uvijek u pravu. Prije nego što prigovorite, naučite da ga slušate i nećete izgubiti.

Djevica: Djevica poslodavac daje osnovu za detalje i želi da kontroliše sve. Važno je da pokažete povjerenje i zatražite njegovu pomoć kada niste sigurni o nečemu.

Vaga: Vaga kao ljubitelj mira i harmonije želi da na poslu svi budu u harmoniji. Vaga u ulozi šefa je uvijek tu za vas u svemu što je potrebno i pokazaće strpljenje i razumijevanje.

Škorpija: Možda se čine tajanstvenim sa posebnom vrstom držanja, ali oni su u suštini šefovi odabrani da vam ne daju da dišete. Bilo bi lijepo da se izbjegne napetost na radnom mjestu.

Strijelac: Strijelac je tip šefa “otvorena knjiga” za ismijavanje svih koji su zainteresovani za ideal u kancelarijskom prostoru. On je zanimljiv šef, koji je tolerantan kada su u pitanju slobodni dani i bolovanja, idealista je i bori se za posao. Nemojte ga zamarati dosadnim stvarima.

Jarac: Ovo je zahtijevan poslodavac koji će učiniti sve da dobije željeni cilj. On obično drži sve konce u rukama, rijetko daje komplimente zaposlenima, ali ako je zadovoljan sa vama, ponekad će vas nagraditi.

Vodolija: Vodolija voli zajednički rad i želi da se svi ujedine i teže ka najboljem. Vodolije su vrlo rijetko u ulozi šefa, ali kada jesu, oni cijene rad i individualnost. Data riječ za Vodoliju je svetinja i zato pazite šta obećavate svom šefu, jer ćete to morati da ispunite.

Ribe: Ljubazna i prilično tolerantna prema svima, Riba kao šef želi da se njegovi zaposleni ne osjećaju iskorišćeno. Da biste malo bolje razumili ponašanje svog šefa morate da znate da on živi u dva svijeta: prvi i najznačajniji je svijet snova i nada, a drugi onaj realan u kome ima ulogu poslodavca.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box