Portal 072info

Hrvati masovno odlaze u Srbiju po veći spolni organ

Ordinacije srpskih plastičnih kirurga navodno su ovih dana pune muškaraca iz Hrvatske, ali i Slovenije te Crne Gore, koji dolaze u Srbiju kako bi povećali penis jer je tamo zahvat mnogo jeftiniji.

Kako pišu beogradski mediji, zahvat povećanja spolnog organa u Srbiji sa svim potrebnim predoperativnim radnjama košta oko tri hiljade eura, dok je u Hrvatskoj i Sloveniji i dvostruko skuplji. Osim toga, muškarci su u inostranstvu sigurniji da niko neće saznati kako su “popravljali stanje”.

Dr. Dimitrije Panfilov, vlasnik privatne klinike za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu kaže kako muškarci dolaze zbog Pejronijeve bolesti skraćenog penisa, ali i zato što žele produžiti spolni organ.

“Povećavanje penisa, ukoliko nije iz zdravstvenih razloga, najčešće traže muškarci koji imaju kompleks zbog veličine svog organa. To utječe na njihovu psihu, ne mogu zadovoljiti partnericu i seksualni život im predstavlja noćnu moru. Kako vrijeme prolazi, kod njih se javlja i osjećaj sramote. Zato se Hrvati, Crnogorci, ali i Srbi i te kako odlučuju za ovu intervenciju jer važe za macho muškarce – priča dr. Panfilov za “Informer“.

Ovaj istaknuti stručnjak već je više puta gostovao i u hrvatskim medijima, a slovi kao jedan od najboljih kada je produljivanje penisa u pitanju. Ipak i on ističe da je penis moguće maksimalno produžiti za pet centimetara, te upozorava da je dvije sedmice nakon operacije seks strogo zabranjen kako ne bi došlo do komplikacija. Uvriježeno je mišljenje liječnika kako je najbolje “raspolagati” penisom prosječne dužine, od 9 do 16 centimetara, no porast popularnosti pornografije kod mnogih je muškaraca stvorilo osjećaj kako bi im organ trebao biti puno veći.

 

haber.ba

Podijelite članak