Portal 072info

Huseinspahić nakon samo deset dana napustio Čelik: “Ovo je jako nezdrava sredina”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler je sa Čelikom potpisao ugovor na jednu sezonu i zvanično je predstavljen. No, samo desetak dana kasnije Huseinspahić je odlučio da napusti zenički klub.

Huseinspahić neće putovati s Čelikom na pripreme u Tursku i potražit će novi klub. Za SportSport.na otkrio je zbog čega je nakon samo deset dana napustio Čelik.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Najveći razlog zašto nisam ostao u Čeliku je taj što se nisu ispoštovali uslovi koje smo dogovorili tako dan isam htio da lje da se zavlačim, da slušam razne priče i obećanja. Osjetio sam kroz treninge da vlada jako nezdrava sredina i odlučio sam otići. Ovdje se jednostavno ne može fokusirati na fudbal”, rekao je Huseinspahić i otkrio planove oko novog kluba.

“I dalje mi je plan Premijer liga Bosne i Hercegovine i vidjet ćemo šta će biti od svega. Ima još vremena i nije kasno. Sigurno da ću razmotriti ponude i izabrati najbolju opciju”.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Ovaj 27-godišnji igrač prošle sezone igrao je za Goražde, te je na 27 mečeva dao šest golova i upisao deset asistencija. Još je igrao za Travnik, Natron, Olimpik, Mladost i Rudar Kakanj, a u nekoliko navrata je nosio dres Čelika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

SportSport.ba

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 78
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6