Portal 072info

Huseinspahić nakon samo deset dana napustio Čelik: “Ovo je jako nezdrava sredina”

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler je sa Čelikom potpisao ugovor na jednu sezonu i zvanično je predstavljen. No, samo desetak dana kasnije Huseinspahić je odlučio da napusti zenički klub.

Huseinspahić neće putovati s Čelikom na pripreme u Tursku i potražit će novi klub. Za SportSport.na otkrio je zbog čega je nakon samo deset dana napustio Čelik.

“Najveći razlog zašto nisam ostao u Čeliku je taj što se nisu ispoštovali uslovi koje smo dogovorili tako dan isam htio da lje da se zavlačim, da slušam razne priče i obećanja. Osjetio sam kroz treninge da vlada jako nezdrava sredina i odlučio sam otići. Ovdje se jednostavno ne može fokusirati na fudbal”, rekao je Huseinspahić i otkrio planove oko novog kluba.

“I dalje mi je plan Premijer liga Bosne i Hercegovine i vidjet ćemo šta će biti od svega. Ima još vremena i nije kasno. Sigurno da ću razmotriti ponude i izabrati najbolju opciju”.

Ovaj 27-godišnji igrač prošle sezone igrao je za Goražde, te je na 27 mečeva dao šest golova i upisao deset asistencija. Još je igrao za Travnik, Natron, Olimpik, Mladost i Rudar Kakanj, a u nekoliko navrata je nosio dres Čelika.

SportSport.ba

Podijelite članak
  • 78
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box