Portal 072info

I porodicu Kučuk napao koronavirus: “Iz karantina, dobrog zdravlja, Nerma i ja da izađemo”

Screenshot 2020 08 01 BONJOUR11 jpg WEBP Image 700 × 417 pixels 696x415 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ejub Kučuk, poduzetnik i vlasnik Marketinške agencije MITA Group, nažalost sa svojom suprugom pozitivan je na koronavirus, potvrdio je to svojim prijateljima na Facebook profilu.

“I odoše na Bajram namaz, prvi put u životu bez mene. Hoće li se nijeta sjetiti, hoće li znati kad se tekbiri uče, hoće li na dovi ostati – kontam dok niz ulicu za njima u suzama gledam. Sestre su ih iz džamije dočekale, Bajram im čestitale, doručak ne terasi pripremile. Pa smo se kroz balkonska vrata gledali, ljepših Bajrama se prisjećali. Da ponovo lijepe Bajrame dočekujemo, iz karantina, dobrog zdravlja, Nerma i ja da izađemo. Neka vam je sretan Bajram dragi prijatelji. Uživajte u zagrljajima najdražih. I poljupcima najdražih. Nikad ne znate kad ćete bez tih sitnica ostati, kada djecu svoju zagrliti moći nećete.” napisao je Ejub Kučuk na svom Facebook profilu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ono što je zanimljivo, jeste da ostali ukućani nisu u samoizolaciji. Nakon proglašenja pandemije koronavirusa pokrenuo je inicijativu Glas malih biznisa koja je okupila oko 48.000 članova iz cijele BiH.

Ejub Kučuk oprostio se i od Almera Hašimbegovića koji je nažalost danas preminuo nakon borbe s infekcijom COVID-19, koju uzrokuje novi koronavirus SARS-CoV-2.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Bio si tu kad sam padao i kad sam rastao. I kad sam plakao i kad sam slavio. I kad su se djeca rađala i kad su najdraži odlazili. Bio si moj orijentir, moj analitičar, moj degustator, kritičar koji nikad nije omanuo. Bio si moj politički i svjetski korektor. Bio si dio moje svakodnevnice. Dio srca, dio duše. Dio crnog i bijelog svijeta u kojem nema kalkulacija. Bio si mi uzor, dost, prijatelj, više od člana porodice. Bio si amidža mojoj djeci, bio sam amidža tvojoj djeci. Bio sam tvoj kum. Volio sam te dušom svojom kume i zauvijek ću te voliti. Zauvijek ćeš mi nedostajati, uvijek ću te spominjati, Eminu i Ajšu kao svoju djecu paziti.

Allah dragi da ti vrata Dženneta otvori i u društvo najdražih te primi. – oprostio se emotivno Kučuk od Hašimbegovića

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 20
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija