Portal 072info

Igraj kladionicu i na plaži!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Igrači učlanjeni u Klub igrača „Sport Plus“ dobili su još jednu mogućnost za jednostavnije klađenje online. Omogućena im je nadoplata računa Kliker, A-bonom i X-bonom. Riječ je o pogodnosti koja igraču omogućuje uplatu i igranje online svih 24 sata dnevno, sedam dana tjedno, 12 mjeseci godišnje…

Prije uvođenja ove mogućnosti igrači su račune mogli nadoplatiti isključivo dolaskom na uplatno mjesto kladionice „Sport Plus“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Radno vrijeme uplatnih mjesta bio je hendikep za sve one igrače koji su se htjeli kladiti i izvan radnog vremena kladionice, a nisu imali novaca na računu. Ubuduće neće imati taj problem. Svoj račun mogu nadoplatiti kupovinom Kliker, A-bona i/ili Xbona na mnogobrojnim kioscima, benzinskim crpkama, u supermarketima…

Kako nadoplatiti račun bonom?
Igrači trebaju kupiti bon na iznos koji žele i 14-znamenkasti kod s bona unijeti u svoj korisnički račun, na meniju desktop ili web verzije stranice kladionice – opcija „uplata“. I to je sve. Račun je automatski nadoplaćen.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kolika je provizija na uplatu?
Sportska kladionica „Sport Plus“ ne naplaćuje proviziju za nadoplate računa bonovima. Primjerice, ako nadoplatite 5,00 KM onda na svom računu imate raspoloživih 5,00 KM. Tako je za sve iznose bonova – nema provizije.

Gdje kupiti bon za nadoplatu?
Bonovi se mogu kupiti na preko 10.000 prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini. Uglavnom su to benzinske crpke koje rade 24/7, ali i supermarketi te trgovine, kiosci… Svako prodajno mjesto ima oznaku za prodaju Kliker, A-bona i/ili X-bona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako postati član Kluba igrača „Sport Plus“?
Svoj račun možete otvoriti jednostavnom registracijom na www.sportplus.ba ili se registrirati na jednom od preko 400 uplatnih mjesta ove kladionice.

Dobrodošli u Klub igrača kladionice „Sport Plus“!


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 10
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME