Portal 072info

Ika Ferrer Gotić uputila podršku Adiju Bebaniću: Uvijek ću stajati uz njega

ika adi
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bh. novinar Adi Bebanić pokrenuo je lavinu komentara kada je donio odluku da napusti N1 televiziju i bude jedan od učesnika u srbijanskom rijalitiju „Zadruga“. No, u ovom takmičenju nije se dugo zadržao. Nakon manje od 24 sata boravka u zatvorenom prostoru organizator ga je diskvalificirao te najavio tužbu zbog nepoštivanja ugovornih obaveza tešku 50 hiljada eura.

Bebanić je jučer ujutro imao napad panike, a kasnije na ljekarskom pregledu, kako je saopćio organizator, je bio potpuno zdrav. Ipak, kako se on nije želio vratiti u zatvoreni prostor realityja, uslijedile su sankcije.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobjegao samoinicijativno, odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obavještavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura”, stajalo je u pismu Zadrugarima s kojim je Bebanić proveo manje od jednog dana.

Na društvenim mrežama koje vode ljudi bliski Bebaniću kritikovalo se organizatore da mu nije pružena pomoć na vrijeme. Bebanić je samim ulaskom u kontroverzni program izazvao oprečne komentare, od poruka podrške do kritike dojučerašnjih kolega na televiziji N1. Jedna od onih koja je javno Bebaniću pružila podršku je i voditeljica Ika Ferrer Gotić koja je Adiju na svojoj Facebook stranici uputila poruku na koju mnogi nisu ostali ravnodušni.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Nemate potrebe da mi pišete u inbox ili na objave, prekucali ste. Ne zanima me ništa, osim činjenice da je Adi Bebanić moj prijatelj, brat, kolega i uvijek ću stajati uz njega. On je čovjek u čije srce mogu svi stati. Čista ljubav. I nema se šta kome pravdati. Tako da… hajde smirite se malo, sigurno svi imate pametnijeg posla – stoji u objavi Ferrer Gotić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Azra.ba

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 17
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Majci iz Bugojna kazali da su joj umrli sinovi od koronavirusa, njen odgovor sve natjerao na plač

072info.com

Sve utakmice počinju minutom šutnje za Adisa Durakovića

072info.com

Majci još ne smiju reći da joj više nema Adisa i Harisa, treći sin Emir okrivljuje ljekare

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6