Dizajn bez naslova 2022 01 04T124006 689 1536x1229 1
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 4, 2022 @ 20:30
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica.  Ilda s preko 186.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

Osim smiješnih situacija koje voli podijeliti s pratiteljima, često pokaže i realne situacije koje mnogi influenceri ne bi nikada otkrili.

Tako je ovoga puta Ilda pokazala svoje tijelo prvo u savršenom, a nakon dvije fotografije u realnom izdanju. Na svojoj Instagram objavi opisala je zbog čega je to uradila.

– Sve je stvar perspektive! Naravno da ću prvo staviti ovu fotografiju jer realno ko želi izgledati loše na fotkama?! Ali ako dođete do treće fotke vidjet ćete surovu realnost, prvi objekt tj. moje lice je ono što svi danas prezentujemo što na društvenim mrežama, što i u “stvarnom” životu mimo tehnologije. Ako se malo dublje zagledate vidjet ćete pozadinu svega toga, bukvalno drugu stranu medalje aka moja leđa.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Moj cilj od samog početka pored naravno svih stvari koje ovakav posao podrazumjeva bio je uspjeti, to svakako, ali ne po svaku cijenu i mislim da sam to bar djelimično uspjela. Nova godina je vrijeme donošenja novih odluka, zadavanja novih ciljeva, neka jedna od tih stvari bude i da budemo malo manje fejk, a malo vise raw.

Ildu prati preko 186 hiljada osoba, a ova objava je skupila preko 25 hiljada lajkova i preko 100 komentara.

LIDER