Iličića napali da objavljuje “previše golotinje”, on poručio: Pa nećemo u skafanedru na plažu

7D5C9A47 A4AE 4A3F B980 BCB9D3AE2257
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić trenutno boravi na Tajlandu sa zaručnicom Andreom Trgovčević, a na društvenim mrežama podijelio je i nekoliko fotografija s plaže, piše klix.ba.

Međutim, nekim njegovim pratiteljima je zasmetao takav sadržaj jer prema njihovom mišljenju, “to je previše golotinje”.

Na te prozivke u nevjerici je reagirao i sam Kristijan.

“Čitam komentare i ne mogu vjerovati što neki pojedinci pišu da se ova stranica pretvorila u golotinju jer pazite ovo, objavio sam 3 (TRI) posta sa “PLAŽE” gdje smo mi u kupaćem! U čemu bi trebali biti? Skafanderu? U zadnjih nekoliko godina donio sam vam tisuće fotografija i videa iz svih dijelova svijeta. Samo prošle godine sam putovao 300 dana gdje sam skoro svaki dan nešto objavljivao. I vas sada muče tri posta?”, napisao je popularni bloger.

ČITAJ JOŠ:  KRAJNJE JE VRIJEME DA NAUČITE: Šteta je ako ove stvari o seksu još ne znate

Ne sjećam se da su osobe koje su u ovom postu komentirale nešto prije i davale pozitivne komentare kod drugih postova. Nakon 3 posta S PLAŽE pišu da im je postalo too much jer se na dvije slike vidi guzica i pazi sad ova degutantna fotka koju sam danas objavio. Naše slike su sve samo ne degutantne. Imate opciju unfollow i više nećete morati gledati ovakav sadržaj. Hvala svima na podršci, ali i na kritici”, poručio je Iličić.

ČITAJ JOŠ:  Kako se crvena boja igra umom?
GODISNJICA
MARKETING