Portal 072info

Ima i takav salon: Pola sata češkanja – 20 KM

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Običaj je to najprisutniji u srednjoj školi. Haj’ me malo češki, nemalo ste puta imali takav zahtjev.

Na zagrebačkom su Dubecu osvanuli oglasi za neobično mjesto – salon “Češkaonicu” koji se kako samo ime kaže, bavi češkanjem. Ako nikad niste čuli za nešto slično niste jedini jer ovakav salon nije novost samo u Zagrebu i u Hrvatskoj već je, kako je za 24sata.hr potvrdila vlasnica Ana Paradi, prvi takav salon u Europi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Sigurno je prvi jer sam čak razmišljala o tome da patentiram ideju, ali me “preduhitrio” jedan salon na Tajlandu – ispričala je Ana, koja se, kaže, toliko voli češkati da nije vjerovala da nema još njoj sličnih, od kojih bi salon mogao živjeti. A s obzirom na količinu upita koje je dobila i prije samog otvorenja salona, pokazalo se da je bila u pravu.

– Telefon mi stalno zvoni, iako još nisam napravila skoro ništa da reklamiram salon, a klijentela je najrazličitija. Ima nešto više žena, ali ima i muškaraca, i mlađih i starijih – priča vlasnica i dodaje kako je imala i jednu manju nedoumicu kad je išla registrirati novi salon, jer ne postoji djelatnost “češkanja” pod kojom bi ga mogla tačno upisati. Onda je na prijedlog referentice salon upisala kao “uslužnu djelatnost, salon za masažu”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Svašta već postoji na svijetu, a nema svako sreće da ima pokraj sebe nekoga ko će ga izmasirati, pa tako ni nekog tko bi ga češkao – objasnila je, pa smatra da je njen novi salon idealan i za samce, ali i za one čiji partneri za to možda “nemaju živaca”.

Salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 20 KM za pola sata ili 30 KM za sat vremena. S radom je počeo danas, a u iduća su dva dana svi termini popunjeni pa će zainteresirani na prvi slobodan termin pričekati do iduće sedmice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Češkanje, pojašnjavaju stručnjaci, izaziva jednak osjećaj ugode kao i seks, a posebno je intenzivno zadovoljstvo kada se češka gležanj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

AVAZ

Podijelite članak
  • 20
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME