IMA NEOBIČNO IME: Ovako izgleda kćerka čuvenog Mustafe Nadarevića

mustafa 750x499 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je historičarka umjetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

-Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima – rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

ČITAJ JOŠ:  Banjalučani ne žele ulicu Mustafe Nadarevića: "Glumačka legenda, ali šta je uradio za ovaj grad? Bolje je da svoju ulicu dobije patrijarh Irinej..."

Nana koja radi u jednoj velikoj kompaniji  i koju na Instagramu prati 18, 5 hiljada ljudi, osim što je priordna ljepotica, plijeni sjajnim stilom.

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina osvojio 250 hiljada kuna u kvizu “Tko želi biti milijunaš?”. Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Mustafa Nadarević se bori sa rakom pluća, a njegova supruga Slavica preminula je 2012. godine.

ČITAJ JOŠ:  Sjajni momci nasmijali i zeničku publiku (FOTO)

Express

GODISNJICA
MARKETING