Inna ipak neće nastupiti na Sarajevo Spring Music Fest-u

InnaSarajevo

U sarajevskom Domu mladih večeras će biti održan prvi Sarajevo Spring Music Fest na kojem bi trebalo nastupiti više od 15 svjetskih i regionalnih izvođača. Kako je od ranije javnosti najavljeno popularna rumunska dance zvijezda također je trebala nastupiti, međutim ona se neće pojaviti.

Innu su iz agencije ED Bookings, organizatora SSMF-a, rumunsku zvijezdu najavljivali su kao veliku zvijezdu ovog događaja, međutim ona je na svom zvaničnom Facebook profilu kazala kako je niko nikada nije ni pozvao.

“Dragi fanovi, imam veoma važno obavještenje za vas. Sutra neću biti na Sarajevo Music Festu, nisam pozvana i ovo je lažni promotivni video. Moj tim nije potvrdio učešće na ovom događaju sa agencijom ED Bookings. Žao mi je ako ste kupili karte da me vidite, ali se nadam da ću uskoro imati nastup u Sarajevu”, napisala je Inna na Facebooku.

Ako je suditi prema komentarima na Facebook profilu popularne Inne, veliki broj fanova se razočarao što se ona večeras neće pojaviti a upravo njen dolazak bio je razlog da večeras posjete Sarajevo Spring Music Fest.

Organizatori su objasnili da iz razloga što po drugi put nije ispunila očekivanu prodaju, odlučeno je da se odgodi njen nastup, dok će svi ostali najavljeni izvođači nastupiti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE