Instruktor Avdija tvrdi: “Imao sam problema sa stomakom. Taj Hamdija me uslikao i ucijenio da mu dam 100KM, da ne objavi sliku”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Redakciji portala Crna-Hronika javio se instruktor i vlasnik autoškole “Enisa” iz Ilijaša koji se zbog slike na Facebook-u našao u neugodnoj situaciji.

Kako tvrdi Avdija Šehović, njega je uslikao poznanik Hamid Blekić kako vrši nuždu na javnom mjestu te mu tražio 100KM kako te iste slike ne bi ugledale svjetlo dana.

“Imao sam problema sa stomakom još od sinoć. Svratio sam na jedno smetljište da vršim nuždu. Imao sam jake bolove i protjeramo le. Naišo je taj kriminalac po imenu Hamid Blekić,  uslikao me i tražio 100 KM da ne objavi. Pitao sam ga zašto je to uradio? On je sjeo i otišao u nepoznatom pravcu.

ČITAJ JOŠ:  Hulk iz Iijaša – opasni momak zaplivao na -5 stepeni: “Sve su mangupi ali jedan je pravi”

Sad ću pokrenuti sve institucije i sudove da kazni tog Hamida Blekića i koji je to sve postavio na internet samo zato što mu nisam dao 100 KM. Svakom se to može desiti da ga boli stomak.

Izvinjavam se svima koji me poznaju i svi znaju za moj karakter i poštenje i ništa ne mogu da kažem a od vas mi treba podrška da sve ovo lakše prebolim koji mi je bol i štetu meni i mom poslu nanio taj kriminalac Hamid Blekić iz Vogošće. Sutra ću u policijsku stanicu da ga prijavim pa onda na sud za pričinjenu štetu budite svi pozdravljeni koji ste uz mene” – izjavio je Avdija Šehić za portal Crna-Hronika.

ČITAJ JOŠ:  Hulk iz Iijaša – opasni momak zaplivao na -5 stepeni: “Sve su mangupi ali jedan je pravi”
GODISNJICA
MARKETING