INTERVJU: Elvin Kadrić prestaje pjevati?

INTERVJU: Elvin Kadrić prestaje pjevati?

Elvin copy
[dropcap style=’default’]O[/dropcap]stalo je još malo vremena da najpopularniji realty show u Bosni i Hercegovini ali i regionu doživi svoj vrhunac budući da 12. april polako kuca na vrata.  S tim u vezi odlučili smo saznati koje su to ambicije popularnog učesnika showa „Zvijezda možeš biti ti“, Elvina Kadrića, koji ovih dana ima „problema“ sa članovima žirija, a večeras će sa pjesmom Dragana Kojića Kebe “Bre gidi džanum” pokušati osvojiti što veće ocjene budući da nastupa sa bodom minus.

Još jedna emisija dijeli nas do velikog spektakla u dvorani Zetra kada će svi učesnici željeti isključivo jedno, ponijeti titulu pobjednika. Iako od početka takmičenja iščekuje svoj izlazak, optimistično vapi za prva tri mjesta ukoliko 12. aprila izađe na veliku scenu. Podrška publike je njegov veliki vjetar u leđa, a ponosan je što ga radi njegove iskrenosti poštuju ne samo prijatelji nego i neprijatelji.

Veoma je teško, kako ističe popularni Kadrić, izabrati pjesmu koju će pjevati petkom, a savjetuje svima onima koji se odluče prijaviti na ovaj show da pripreme nekih stotinu pjesama i „potkovani“ uđu u ovaj projekat.

Amna Keskin, Armin Bijedić, Denial Ahmetović, Jasmin Malkočević, Sead Hodžić, Tomislav Filipović, Maid Hečimović su imena koja zajedno sa njim čine učesnike finalne večeri,  mišljenja je Kadrić.

U finalu bez spektakla

[dropcap style=’default’]U[/dropcap] finalnoj večeri, kako je već od ranije poznato, interpretirat će pjesmu po kojoj je i postao prepoznatljiv, ali posebnog spektakla i scenskog nastupa neće biti.  Obzirom da je u jednoj od prethodnih emisija svoj nastup uljepšao angažujući zenički Ansambl Bosniafolk u finalnoj večeri ipak vjeruje samo u sebe.

Prestajem se baviti pjevanjem

[dropcap style=’default’]U[/dropcap]koliko pobijedi, popularni Kadrić nastavlja svoje bavljenje muzikom, međutim,  ako se desi da ime prvoplasiranog 12. aprila ne bude Elvin Kadrić nastojat će da snimi Halidovu pjesmu „Mama ne da da te diram“. Ne ispuni li svoja dva cilja definitivno su pred njegovim fanovima tužne vijesti budući da se prestaje baviti pjevanjem. Obaveze prema fakultetu i povratak u sportske aktivnosti predstavljat će njegovo vraćanje starom načinu života kakav je, prije nego se počeo takmičiti, živio.

„Ne znam još uvijek kakva će nafaka biti, još uvijek moram sjesti i sam sa sobom dobro odlučiti, fakultet je osnovno, a sve ostalo se da iskombinovati“ – dvoumi se mladi Kadrić.

Nakon Golfa jedina želja je da mu brat ozdravi

[dropcap style=’default’]N[/dropcap]jegove prve impresije nakon poklonjenog Golfa su finansijski nepodnošljive budući da nam je kroz šalu kazao da  ima puno „problema“ oko autmobila a tiču se popravki i odlazaka na benzinske pumpe.

Naš razgovor završili smo na jedan emotivan način budući da nam je Elvin otkrio koja je to njegova, nakon Golfa, trenutna i jedina želja. Pored toga što bi htio da je živ i zdrav najveća želja koju bi Kadrić volio da ostvari jeste da mu njegov brat ozdravi.  Sa puno emocija ističe kako je to njegova jedina želja koja je još uvijek ostala neispunjena, a nada se i vjeruje kako će uskoro biti sretan što se i ona ispunila.

Svim fanovima Elvina Kadrića ne preostaje ništa drugo nego da zajedno sa njim „prežive“ još jedan petak a 12. aprila očekuju da pobjednik pete sezone showa „Zvijezda možeš biti ti“ bude upravo njihov Kadra.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE