Portal 072info

ISAK Podjela paketića na skupovima predstavlja psihološko i emocionalno ‘nasilje’ nad djecom!

PROMO – IZBORI 2016 – Poštovani sugrađani, predizborna kampanja je u punom jeku, a vladajuća stranka svjesna svoje nemoći da se održi na vlasti makjavelistički se koristi svim raspoloživim sredstvima kako bi ostvarila svoj cilj.

S obzirom da joj ne idu na ruku rezultati niti jedne do sada provedene ankete, na kojima smo ja kao kandidat za gradonačelnika i stranka ASDA ubjedljivo pobijedili, niti im pak odgovara velika posjećenost naših predizbornih skupova, pa su i to pokušali frizirati dovozeći vlastite posmatrače u ogromnom broju i sa velikim brojem automobila na svoje skupove, pristupili su i posljednjoj fazi svoga kompromitiranja.

U kontinuitetu svoje destrukcije, od nekadašnjeg uspješnog ‘pokreta’ u borbi za Bosnu i Hercegovinu, pa preko osrednje ‘stranke’ u demokratskom političkom pluralizmu, sadašnja vladajuća ‘partija’, koja vlada našim životima po principima ‘partokratije’, a u korist sebe i svojih najodanijih kadrova, sada koristi i djecu.

Podjela paketića djeci na predizbornim skupovima predstavlja, prije svega, oblik psihološkog i emocionalnog ‘nasilja’ nad djecom, kojim se djeca uvlače u predizborne procedure i koriste za izborne svrhe. Suprotno važećim propisima iz ove oblasti, a suprotno i izbonim propisima i pravilima, upotrebljavanje djece u političke svrhe je svojevrsno moralno posrnuće, a sve s ciljem da se održi vlast.

Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica će nastaviti svoju predizbornu kampanju u skladu sa propisima, uz uvažavanje univerzalnih vrijednosti ljudskih prava i sloboda i ljudskog dostojanstva svakog čovjeka.

Neka naši građani sami prosude ko im nudi demokratske promjene, programe razvoja i rješavanja velikog broja problema koje je proizvela vladajuća stranka u posljednjih 20 godina, a ko po svaku cijenu želi da ostane na vlasti, jeftinim paketićima kupujući svoje glasove, ne prezajući da u tom procesu zloupotrebljavaju i najosjetljiviju kategoriju društva – našu djecu.

Mi znamo da su naši sugrađani dostojanstveni, časni i pošteni ljudi, da će prepoznati ovu najnoviju podvalu vladajuće stranke, te da će svoj glas dati demokratskim promjenama. Zajedno smo jači!

Mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box