Isak Šabanović otkrio nove detalje veze sa Aleksandrom Mladenović

Ljubavni par Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović dva mjeseca su uspjeli da kriju od javnosti da su zajedno, a nakon što su uhvaćeni u ljubavi, više ne kriju koliko znače jedno drugom.

Isak je priznao da neće upoznati djevojku s roditeljima dok ne bude siguran da će je oženiti, ali je Aleksandru ipak predstavio svojima, a i ona je njega upoznala s majkom.

 – Pa ne bih ja, ali raskrinkao nas je “Paparaco lov”, ali dobro. Krili smo dva mjeseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko videopoziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, bit će svega –  rekao je Isak 

Zatim je otkrio da su i on i Aleksandra ljubomorni, a onda dodao da ga je pjevačica iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

 – Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugdje, ali ona je uspjela da ga pronađe – rekao je on.

Copy

Podsjetimo, Iska Šabanović priznao je da je sa Aleksandrom Mladenović u vezi, ali i da njihova romansa nema veze sa marketingom, jer mu ne treba marketing tog tipa.

 – Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva mjeseca. Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo željeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život – rekao je Šabanović i dodao:

 – Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lijepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i sretni. Ja za deset dana objavljujem novu pjesmu i ovo nije urađeno radi marketinga jer mi stvarno ne treba marketing tog tipa – rekao je Isak za “Telegraf.rs”.

Prethodni članakŠtrbački buk, osvježenje u toplim danima uz prirodne vodopade
Sljedeći članakAstronomski iznos: Kolike prihode je ostvario Lidl