Portal 072info

Isak: Ukažite povjerenje nama mladima i mi ćemo u potpunosti opravdati vaša očekivanja

arnelisak 3
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mještani mjesnih zajednica Gornja Zenica i Vražale pokazali su veliko interesovanje za predizbornu kampanju A-SDA stranke. Opterećenost mnogobrojnim neriješenim infrastrukturnim i drugim problemima ovih tradicionalno domaćinskih mjesta nadomak grada, jednostavno primorava mještane da na predstojećim izborima pokažu svoju spremnost za promjene.

Oni su duboko svjesni da vlasti koje nisu decenijama uspjele da riješe pitanje putnih komunikacija, rasvjete i kanalizacije, a omladina sve više svoj život vidi u drugim zemljama, nisu u stanju da poprave nešto što su same svojim neradom i nekompetentnim programima godinama kreirale.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME


Na skupovima su kanditati za Gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’ A-SDA stranke, Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, mr. Nedima Spahić Safet Brkić prezentirali Program za razvoj našeg grada. Projektni zadaci su i razvojni i održivi, i kratkoročni i strateški, namijenjeni za poboljšanje kvaliteta života svakog našeg građanina.


Izlaganje kandidata A-SDA stranke za gradonačelnika, mr. Arnela Isaka, s velikim odobravamjem je primljeno od strane lokalnih mještana, koji nisu krili svoje zadovoljstvo što su konačno dočekali mogućnost da mladi, stručni i motivirani ljudi stanu na čelo našeg grada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
  • Ukažite povjerenje nama mladima i mi ćemo u potpunosti opravdati vaša očekivanja. Mi znamo, mi možemo, mi hoćemo! To je garancija da svi skupa zakoračimo u jedno novo vrijeme – u novu i modernu Zenicu – naglasio je mr. Arnel Isak.

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 271
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Zbog nepravilnosti prilikom objedinjavanja rezultata danas brojanje glasačkih listića

Portal 072info

Zeničani očitali moralnu lekciju Bugojacima i Donjovakufljanima

Portal 072info

UZUNOVIĆ, REKORDER PO BROJU GLASOVA: Planiramo otvoriti dvije nove poslovne zone u Zenici i zadržati mlade da ne idu u inostranstvo

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME